Wednesday 20 April 2016

Mgr markéta stoklasová

SPORTOVNÍ AGENTURA FITANO CLUB Mgr. Pořádáme také sportovní pobyty, kroužky pro děti, příměstské tábory, lyžařskou a snowboardovou školu. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Detailní informace o firmě.


Ostrava - Fitness kurzy - Mgr. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Další informace o subjektu, více na nebo.


První smlouva v RS uveřejněna, 4. Poslední smlouva v RS uveřejněna, 4. Máme pro vás sledovat nové smlouvy tohoto subjektu a navázaných subjektů a každý den vás na ně . About Markéta Stoklasová. Univerzita Palackého v Olomouci. Krnov, Olomoucký Kraj, Czech Republic. Přijďte do našeho sportovního centra.


Bosu, zumba, osobní tréninky a jídelníčky na míru. Sportovní centrum pro dospělé i děti. Katalog tělocvičen, sportovních hal a sálů k pronájmu. Nabízíme zdravotní cvičení, pilates, kalanetiku a ostatní.


Podrobnosti o firmě Mgr. Udělejte si ze svých alb kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku. Levně, rychle, jednoduše. Pořádáme : víkendové sportovní akce, pobyty se cvičením u moře.


Provozujeme: lyžařskou a snowboardovou školu od 4-let. Vzdělání v aerobiku: Vysokoškolské FTK UP Olomouc, obor Rekreologie. Profi licence A ( FACE ), step diplom, body styling diplom, stretch diplom, pilates diplom. Cvičitelka NIKE FITNESS CLUBU.


Napsání skript pro firmu PROSPORT a školení cvičitelek. Studium VŠ na FTK UP rozhodlo o volbě povolání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.