Wednesday 20 April 2016

Nejlepší kniha o feng shui

Přečtěte si rady a zkušenosti na téma nejlepší kniha o feng shui. Podle Vás nejlepší, nejpřehlednější, nejpraktičtější. Zkrátka od které jste se něco.


Nejlepší horory - Diskuze Omlazení. Julie Rawding julie-rawding. Svět energií, design prostoru i jeho podvědomé působení – to vše v sobě slučuje umění feng shui. V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení. Hledáte nejlepší a nejsnazší způsob, jak.


Pár jich mám doma, jen pro zajímavost. Feng Šuej pro (ne)chápavé. Některé zásady, vycházejí z lidské přirozenosti, něco zůtulní domov, líbí se mi působení barev na psychiku, to je asi tak vše. Harmonický život s feng - šuej od Hermann Meyer - Günther Sator.


Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Prečítala som už viacero kníh o feng shui a musím povedať, že táto kniha je veľmi ľahko pochopiteľná a prehľadná aj pre tých ktorí o feng shui počujú prvý krát. Autor používa jasné príklady, a vysvetľuje ich polopate.


Možno neide až tak do hĺbky ako ostatné knihy ale na začiatok je vynikajúca. Ponúka rady ako si ozdraviť . Dnes tu pro vás mám výběr těch NEJ knížek, které nesmí chybět v knihovničce žádného milovníka interiérů a bydlení. V angličtině ale existují tisíce . K dispozici jsou stovky knih – ty, o kterých si myslím, že jsou kvalitní, jsem uvedl v sekci Nejčastěji kladené dotazy, v položce Menu Studium - škola feng šuej. Ti nejlepší akupunkturisté ví, že jehlu musí aplikovat v daný čas, aby účinek byl nejefektivnější – a zrovna tak se musí chovat specialista na feng -šuej.


Běžná cena 3Kč Sleva 20. Tato kniha vás s tím vším seznámí. Kniha je praktickým návodem, jak prostřednictvím změn v prostoru změnit svůj život. Pořádně uklidit, všechno uspořádat, systematicky, žádný halabala, vyházet „lapače prachu“ atd. Tady je výběr mých oblíbených knih.


Dodržováním jeho principů je možné nastolit harmonii v prostoru a. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Zbavte se nepořádku s feng-šuej - Kingstonová Karen Sleva Kč Zbavte se nepořádku s feng-šuej.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.