Wednesday 6 April 2016

Kombinovaný sporák gorenje návod

Ta disponuje teleskopickými výsuvy, kruhovým topným tělesem, ventilátorem, samočisticí funkcí i grilem či speciálním programem pro přípravu pizzy. Vhod přijdou také digitální . Doprava zdarma Hvězda EURONICS. UŠETŘETE VE SLEVOVÉ MÁNII.


Udělejte si radost a připravte se na jaro s novou výbavou.

Užijte si snížený ceny o u tohoto produktu po zadání slevového kódu . Celý popis a technické parametry. Ostatní zákazníci si také prohlíželi . Více prostoru pro další pečení. Zvětšený objem trouby (až do litrů) umožňuje přípravu většího množství jídla najednou.


Optimalizovaný proud vzduchu cirkuluje uvnitř trouby zcela volně a díky velkému objemu BigSpace zvládnou sporáky Gorenje snadno upéct i velkou krůtu. Návod k obsluze, umístění a zapojení. Samostatný kombinovaný sporák.

Vážený spotřebiteli, děkujeme vám za vaši koupi. Přesvědčte se sami o tom, že se na naše výrobky můžete spolehnout. Pro jednodušší použití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomůže, aby jste se co nejrychleji seznámili s . Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na použitie k elektrospotrebičom. KOMBINOVANÝ VOĽNE STOJACI.


OPIS SPOTREBIČA A PRÍSLUŠENSTVA (v závislosti od modelu). Vysúvacie lišty – výškové úrovne. Chcete-li nám pomoci s rošířením databáze, můžete zde nahrát odkaz na stránku s odkazem ke stažení českého návodu či servisního manuálu, ideálně v pfd.


Pokud jste návod ztratili, máte možnost si jej stáhnout ve formátu pdf. Aktualizace nových návodů probíhá průběžně, databázi spravují samotní uživatelé . Elektroplynový sporák je spotřebič, dozoru. Pečící plech do drážek smí být zatížen hmotností. DŮLEŽITÉ INFORMACE, POKYNY A. Plech na pečenie zasunutý.


GORENJE nebo u servisních gescí, uvedených v Záručních podmínkách. Osvědčené provedení, moderní funkce a příjemný design.

Plynová varná deska je vybavena varnými zónami s elektrickým zapalováním a celá specifikace. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Kombinovaný volně stojící sporák.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.