Friday 25 March 2016

Pronájem bytu bez realitky a kauce

V bytech i celém domě přísný zákaz kouření! Mám zájem uzavřít smlouvu s nájemníky, kteří jsou schopni a ochotni se . Pronájem bytů - bez kauce a bez provize, Praha, inzerce. Inzerce bytů k pronájmu bez provize zdarma.


Potřebujete rychlý pronájem bytu v Praze bez realitky ? Nemáte finance na složení velké kauce , natož na platbu několika měsíců předem? Možnost použití kuchyně, cena 5. Nájemné bez služeb, které jsou vyúčtovatelné. Podnájem, pronájem bytu Praha, Brno, ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky , pronájem bytu od majitele.


Najděte si spolehlivého makléře, který vám ušetří spoustu času, nervů a peněz. Aktuální nabídky pronájmu bytů bez provize realitní kanceláři. Samostatné WC a koupelna. Preferuji dlouhodobý pronájem.


Kauce ve výši jednoho nájmu. Prohlídky možné po dohodě na . Upřesnění: Dobřiš zobrazeno: 492x. Popis: Hledam byt 2kk,nebo 2-V . Cena je stanovena paušálem ve výši 6. Kč a provize RK ve výši jednoho nájmu. Zubří Na Kopci Inzerát podán dne: 17.


Doporučuji zejména 2-osobám, pouze nekuřáci a bez domácích zvířat. Nabídka bytů k pronájmu v okrese České Budějovice. Nové byty, levné byty k pronájmu - České Budějovice. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Poptávejte a nabízejte na jednom místě , na spěcháto. Nábytek na fotkách patří současnému nájemci bytu. Veškerá občanská vybavenost.


Hledám pronájem bytu bez realitky a bez kauce. A občas se mi také stává, že zájemci už v prvním telefonátu smlouvají o nájemném nebo kauci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.