Friday 25 March 2016

Romantické pobyty pro dva

Romantika v Mariánkách s wellness a polopenzí. Ve dvou se to lépe táhne. Tak proč nevyrazit na romantický pobyt s vaší polovičkou nebo na wellness pobyt s kamarádkou?


Určitě tam najdete ten pravý. Je libo české lázně, slovenské hory, maďarské termální prameny, moravské sklípky nebo romantiku v Paříži?

Nabízíme romantické pobyty pro dva v ČR. Okamžitě víte, kdy je volno. Ve vybraných hotelech platíte při příjezdu. Vyrazit se svým milovaným nebo svou milovanou na romantický pobyt.


Vybírejte z luxusních i za pakatel pobytů pro dva. Je známo, že každý vztah je třeba utužovat. Ať už je Váš vztah v jakékoliv fázi, vždy je dobré vyhradit si pár chvil jen pro Vás a vaši lásku.


Chcete-li zažít opravdu nezapomenutelné chvíle plné romantiky , potom jsou tu pro Vás romantické víkendové pobyty pro dva.

Vás vyhlášená lázeňská města i méně známá, ale . Pak zde pro Vás máme jedinečné a originální řešení v podobě denního romantického pobytu , který jistě potěší. Přijeďte k nám strávit romantický víkend pro dva. Zajistíme Vám romantický pobyt v nadstandardním pokoji s výzdobou, vynikající večeři při svíčkách a wellness.


Ve všední dny sleva nebo noc navíc zdarma ( pobyt nesmí zahrnovat páteční nebo sobotní noc)! K víkendovému pobytu při zakoupení třetí noci sleva z pultové ceny ubytování. Užijte si romantické chvíle se svou drahou polovičkou a vyberte si z nabídky romantických pobytů pro dva. Užijte si tento romantický pobyt pro dva Beskydy jako nikdy předtím.


Hýčkejte se se svojí drahou polovičkou během návštěvy wellness centra, tříchodové večeře při svíčkách a noci v luxusním pokoji typu Premium s připravenou láhví šampaňského. Valentýnský romantický pobyt pro dva. Vše fungovalo zcela bez problémů. Sleva na romatické pobyty pro dva.


Praha pro dva v romantickém hotelu Marie-Luisa se stravou a mnoha výhodami. Užijte si pořádnou zimní dovolenou Last Minute Osobně ověřeno -. Prožijte nádherné chvíle s nejbližším člověkem. Jednoduchá on-line rezervace romantických pobytů.

Věnujte romantický pobyt jako originální dárek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.