Friday 25 March 2016

Aerobik pro děti ostrava

Závodní tým je určený pro děti , které prošly přípravkou a získaly všeobecnou průpravu potřebnou pro vyšší úroveň aerobiku. Děti se v závodním týmu věnují nácviku jednotlivců i skupinových choreografií, se kterými jezdí na závody po celé České republice. Právě probíhá nábor do přípravky - děti od 6let. Navštívit nás můžete v pondělí a čtvrtek. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Sportovní klub aerobiku.


Ivy Mojžíškové, hlavní trenérky klubu. Jiřina Kračmarová, Kateřina Procházková, Karolína Zastková, Martina Dragounová, Magdaléna Tomašová, Veronika Segetová, Aneta Pifková . Nabízíme rekreační, závodní a sportovní aerobik pro děti všech věkových kategorií. Zaměřujeme se také na sportovní výchovu dětí od let. Hlavní filozofií je zcela respektovat individualitu dítěte a podle toho k němu v tréninku přistupovat.


Kladný vztah ke sportu je jedním ze zásadních cílů, kterým se při výchově dětí řídíme. Zde se můžete dozvědět něco z historie našeho klubu, přečíst si o našich dosažených úspěších, podívat se na prostory ve kterých trénujeme, představeni Vám budou naši trenéři a prezentují se zde všichni členové našeho závodního týmu. Pokud se budete chtít na něco zeptat . Děti získají všestranný pohybový rozvoj, naučí se gymnastické a pohybové průpravě, poznají nové kamarády a naučí se spolupracovat v kolektivu. Anketa, účastnice soutěže: 1. Chodím na aerobik do domu dětí. Mě to moc baví, my máme takový klub, do kterého chodím a jezdíme na různé soutěže.


Já chodím cvičit do domu dětí už přes deset let. Letos proběhne již čtvrtý ročník soutěže. Soutěžní aerobik je cvičení dle lektora rozdělené do pěti kategorií. Soutěží se v kategoriích do let, – let, – let, – let a nad let.


Odborná porota hodnotí nejlepší techniku, schopnost zachycení předvedeného a celkový vzhled závodníka. Přípravku aerobiku , kde se učí základní aerobikové kroky, . Step aerobik (někdy se používá také označení step) patří mezi formy aerobiku , je však obohacen o pomůcku step (malý schodek), který činí cvičení intenzivnější. Hodina step aerobiku probíhá podobně jako hodina aerobiku klasického. Nejprve je nutné se pořádně rozehřát, pak následuje hlavní část, při které se cvičí. Děti připravujeme komplexně s řadou trenérů nejenom aerobiku ale i atletiky, baletu a regeneračních technik.


Městský obvod Poruba reprezentuje na republikové i mezinárodní úrovni řada sportovních oddílů a organizací. Pro všechny, kdo chtějí . Jak ses dostala k aerobiku a kde teď trénuješ, či kam chodíš cvičit? K aerobiku mne přivedla babička, když mi byly roky. Sama zde pravidelně 6x týdně.


Aktuální nabídka od slevomat. Sportovní klub 1CLUB Brno vychovává závodníky ve sportovním aerobiku a fitness týmech, pořádá sportovní a výtvarné kroužky pro děti , dětské dny i tábory. Ostrava , 2Kč, sleva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.