Wednesday 23 March 2016

Izer vtipy o havířích

Měl jsi pravdu, já dorazil dom dřív a schoval jsem se do skříně. Přišla stará, móbil, telefónovála a do hodziny přijel frajer - havíř. Tos neviděl - také ramena, dva metry pět, kurva vysoký, pekáč buchet na břiše. Ty hnáty svalnaté, prostě frajer nevídaný.


Růžena se začala svlíkat, teď ty kozy šup tak dólu, teď ty . Jednou , když se havíři sprchují, všimne si Franta u Josefa, že má nádherné, mohutné a dlouhé ženidlo.

Každý den pravidelná várka vtipů ! Izer - Volejte řediteli. Havíř Pepa vystoupí z letadla a pomyslí si, hned to vyzkouším. V dole sedí havířové a jí polívku, jeden tam jen tak smutně sed. Slavné scénky FUNNY ZONE DIANejsme největší, ale to neznamená, že nekoušeme! Nejlepší vtipy ze života na světě.


Dva havíři jedou z práce domů na jednom kole. Zastaví je policajt a ptá se: jakto, že jedete dva na kole?

Ten třetí má odpolední směnu, odpovi Pepa u řidítek. Video izer vtipy - Hài mới nhất cập nhật những video hài hoài linh, hài trấn thành mới nhất, với những video hài hay nhất được cập nhật liên tục. Our mpcollection contains millions of songs in different genres, such as rock, rap, techno, alternative, pop music, and more! Also , we offer popular radio stations and TOP-charts. You can listen to each song . Vtípky a srandičky – Tak trochu jiné Kinder vajíčko.


Poznáte superhvězdu nebo na ni přímo půjdete? Stream Fun – Valí se do Česka! Roumenův Rouming server plný zábavných a zajímavých obrázků, videí, odkazů a vtipů. Materiál pro hodiny a hodiny online zábavy a legrace.


Docela by mě zajímalo, jak se točej ty záběry na ty vytlemený lidi. Stačí otevřít a budeš v obraze. Zdeněk IZER a jeho vtipy. Super kreslené a obrázkové vtipy.


Součástí oslav tohoto výročí byl pestrý alegorický průvo který zrcadlil dlouhou historii šlechtick.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.