Monday 28 March 2016

Software dřevostavby

Výhradní zástupce SEMA GmbH pro ČR a SR. Dodavatel softwaru pro dřevostavby , krovy, altány, pergoly, sruby, masivní panely, speciální konstrukce, schody. All in one - od prvotní studie a vizualizace, přes plány pro stavební povolení, detailní výrobní dokumentaci, materiálové listy a. Přejít na kartu společnosti . Nabízíme Vám Software pro projektování krovů a dřevostaveb společnosti.

Proč jsme si vybrali právě tento produkt? SW si můžete po zaškolení u Vás, nebo přes internet nezávazně vyzkoušet po dobu až měsíců dle zvoleného produktu, a to v plné verzi! K tomu účelu vznikly samostatné softwary pro dodavatele dřevostaveb , které jsou přímo určeny pro návrh veškerých typů tesařských konstrukcí, . Dnes má zastoupení po celé Evropě a dodává software i do dalších světadílů. SEMA program pro dřevostavby je přeložen do 10 . SEMA nabízí softwarové řešení a doplňkové služby pro dřevostavby , schody a klempířské systémy.


Společnost Sema GmbH je středně velká německá firma, která se specializuje na vývoj SW pro dřevěné konstrukce, a to jak pro dřevostavby (rámové konstrukce, srubové stavby, 2×systém, celodřevěné stěny), tak i krovy a schody. Pro zajištění neustálého .

Podrobné informace o jednotlivých programech. VisKon – sektor A, B, C, modul pro sruby. WETO AG vyvíji už roky software pro drevostavby pro Windows. Náš software zahrnuje celou oblast drevostaveb, ci už stojiny, strešní konstrukce, zpracování objednávky nebo statiku.


D software na projekci krovů, který je zdarma ke stažení. Jak se s tímto programem pracuje naleznete v. Ke stažení je software zdarma zde. Naučit se s tímnto programem na krovy nebylo.


Zkoušel jsem několik demoverzí programů pro krovy a dřevostavby. Výsledky byla dost podobné. SEMAcz – stabilní a ověřený partner pro vaše dřevostavby. Již jedenáctým rokem zajišťuje firma SEMACZ prodej a podporu nejrozsáhlejšího softwarového paketu SEMA na českém a slovenském trhu.


Možnosti softwaru ale nekončí jen u kreslení dřevostaveb. Přístup lze získat do dvou základních verzí programu. Vyberte si verzi dle Vašich potřeb a pro získání prvního přístupu vyplňte tento formulář.


Hlavní novinkou nové verze softwaru SEMA V 18-je podpora 4K rozlišení, a tak se SEMA rozhodla v rámci veletrhu DŘEVOSTAVBY vyhlásit soutěž o 28“ 4K Ultra HD monitor. Kromě modelu stavby se navíc modeluje i dřevěná konstrukce.

Přesto, že dřevěná konstrukce se skládá řádově ze stovek samostatných fošen a případně trámů, není větší problém díky modelování dřevěné konstrukce odhalit všechny kolize mezi jednotlivými prvky a nastavit jejich správnou délku. Dřevostavba svépomocí - kompletní průvodce stavbou naší dřevostavby. SEMA Software je špičkový program pro tesařské konstrukce, dřevostavby , srubové stavby, schody a klempířské systémy. Jejím cílem je vývoj a prodej softwaru pro konstrukce ze dřeva s vysokým . Doporučujeme osobní konzultaci pro projednání všech detailů stavby a provedení.


FÁZE – PROJEKCE 3D MODELU DŘEVOSTAVBY (týdny). V druhé fázi projektanti Vesper Projekt zhotoví 3D model vaší moderní dřevostavby. Ty musí mít následně přímou návaznost na výrobu prvků na moderních CNC centrech. Návrh dřevěné konstrukce není jen otázka 3D modelování .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.