Friday 26 February 2016

Vanocni stul

Na slavnostní stůl patří ty správné dekorace, které dodají tu pravou vánoční atmosféru. Moc pěkně vypadají zelené jehličnaté větvičky, pokud je chcete mít, nejlepší je použít jedlové. Jsou ploché a ze všech jehličnanů nejméně pichlavé.


Hodí se i vánoční kouličky a další ozdoby. Na stůj je ale umístěte tak, aby nemohlo dojít . Během roku sice máte dost příležitostí ke slavnostnímu prostření stolu, ale vánoční svátky jsou momentem, kdy se scházíte i se širší rodinou a dalšími hosty.

Naše tipy vám usnadní roli hostitele. Nejen to, co budete servírovat, ale je důležité i jak a kde. Jak si vykouzlit nejhezčí vánočně prostřený stůl ? Stůl může být nazdoben v romantickém i koloniálním stylu. Prodejci bytových doplňků ví, jak vytvořit dojem luxusu. Požádali jsme jejich aranžéry, aby připravili slavnostní stoly.


Inspirujte se podle představ firem AlmiDecor, Le Patio, IKEA a Kika. Jakmile vyjde první štědrovečerní hvězda, může se rodina dychtivě usadit k připravenému stolu.

A není se co divit, po celodenním půstu, v touze zahlédnout zlaté prasátko jistě vyhládne. Aby byla vánoční atmosféra dokonalá, nesmí proto strádat ani výzdoba štědrovečerní, sváteční tabule. Stůl na Štědrovečerní večeři prostřete dle libosti, ale kdybyste chtěli dodržet všechny tradiční zvyky a pravidla, bude to docela fuška. K tomu, aby atmosféra byla dokonalá, pomůže i krásně prostřený slavnostní stůl.


Pokud máš stůl opravdu velký, rozhodně na jeden jeho konec umísti malý vánoční stromeček a neboj se ho ozdobit. Nemusíš to přehánět, přeci jen ten hlavní stromeček na tebe čeká jinde, ale můžeš na něj navěsit ozdoby z lesklého papíru nebo vlastnoručně vyrobené řetězy. Luxus mu pak dodají ozdoby . Víte, čím si vyzdobíte vánoční stůl ? Chcete letos zkusit něco nového, neotřelého a zajímavého? Neváhejte a vytvořte si dekoraci podle aranžérky Violy Zeithamlové.


Váš vánoční stůl ožije netradičním aranžmá. S Violou Zeithamlovou jste už. Ideální pro ty, kteří hledají něco jednoduchého a na poslední chvíli.


Naše škola se zúčastnila soutěže NEJLÉPE NADEKOROVANÝ VÁNOČNÍ STŮL , která proběhla na veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY ve dnech 7. Sejde se celá rodina, vaří se dobrá jídla, pod stromečkem najdete pár drobností. Vánoce milují snad všichni. Jsou to svátky klidu, míru, pohody a rodinné sounáležitosti.

Všechen shon a stres, který se na vás nabaluje během celého roku, hodíte za hlavu a neřešíte, co bude v práci po novém roce. Prostě si užijete vše, . Naučíme Vás, jak ohromit Vaše hosty úžasnými dekoracemi na sváteční tabuli. Ale poradit si s nimi není pro laiky vůbec jednoduché.


Za prvé musí být absolutně čerstvé. Kvalitní ústřice nabízí Seafood který má čerstvé ústřice. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Tomu by měl odpovídat také vánoční stůl a to zejména na Štědrý večer. Pokud nevíte jak na to, podívejte se na několik našich receptů. Mezi oblíbené kousky na štědrovečerní tabuli patří ryba sv.


Vánoční losos, treska, tuňák nebo třeba halibut? Petra, jeden z největších pokladů naší .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.