Friday 26 February 2016

Balakryl odstíny

Věříme, že oceníte jejich barevný přívětivý design i větší přehlednost. Najdete zde nejen všechny výrobky Balakryl a veškeré podrobnosti o nich, ale budou především místem, kde vám poradí zkušení odborníci a kde načerpáte inspiraci, aby váš domov, chata, chalupa či zahrada byly ještě hezčí. Vymalování jednou barvou je jednodušší, není třeba kupovat různé odstíny barev nebo tónovací pasty a míchat odstíny. Bílé místnosti jsou světlejší a proto je možno používat umělé osvětlení po menší část dne, což je nejen příjemnější a zdravější, ale i levnější.


Barevné odstíny : Vzorník v PDF. Recyklovatelné plechové obaly. My jsme použili barvy, o kterých se našim babičkám ani nesnilo.


Pečlivě slaďte odstíny , které použijete na jednotlivých kusech nábytku, na stěnách a na textilu. Jde ale spíš o cit než o pravidla. Nezapomeňte použít moderní doplňky. Máte-li chuť kopírovat, zde jsou odstíny použitých barev Balakryl. Dnes startuje hlasování veřejnosti o nejpovedenější dílo letošního ročníku soutěže Balakryl RECY věci.


Některé věci v ní zničíte. Atraktivní odstíny s názvem „Nugát“ a „Karamel“ právě rozšířily barevnou škálu univerzálních vrchních barev na dřevo a kov Balakryl UNI. Tuto dvojici doplňuje červenohnědá u barvy Balakryl UNI lesk a červená u barvy . V tomto ohledu samozřejmě lesklý i matný Balakryl UNI splňuje evropskou normu pro povrchovou úpravu hraček a dětského nábytku EN 71. Nové odstíny barev pro nábytek i hračky. Nové barevné odstíny Nugát a Karamel doplňuje červenohnědá u barvy Balakryl UNI lesk a červená u barvy Balakryl UNI mat.


Balakryl Uni mat - báze je vodou ředitelná akrylátová vrchní barva s univerzálním použitím určena k novým i renovačním vrchním náterům na dřevo a kov. Barva je vhodná k vrchním náterům zejména pozinkovaného nebo ocelového plechu, hliníku, mědi, ale i betonu, neglazované keramiky, dřeva, dřevotřískových desek,. Кеш Перекласти цю сторінку Lazura vytváří po zaschnutí luxusně matný vzhled. Receptura je vhodná i na nátěry hraček a dětského nábytku.


Pro povrchy vystavené povětrnostním vlivům jsou ideální pigmentované odstíny s vysoce účinným UV filtrem. Lazura Dixol má nejoblíbenejších hotových odstínů, z nichž dva (bezbarvý a borovice)jsou zároveň . Obsah před aplikací důkladně rozmíchejte. Doba spotřeby: roku.


Dřevo – povrch dřeva dokonale vybruste a zbavte prachu. Savé podklady napusťte zředěným Balakryl UNI nebo opatřete nátěrem Balakryl Základ na . Liší se viskozitou nátěrové hmoty. Balakryl Color, otěruvzdorný malířský interiérový nátěr, je již z výroby obarvený do atraktivních barevných odstínů: Lasturový, Béžový, Okrový, Žlutý, Žlutozelený, Zelený, Žlutooranžový, Broskvový, Meruňkový, Grepový, Skořicový, Červený. Jednotlivé barevné odstíny je možné zesvětlit přidáním bílé varianty . Slyšela jsem, že se dá barva obarvit tonovací barvou primalex.


BALAKRYL Uni Matbarevné odstíny platné do: 31.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.