Monday 15 February 2016

Levny pronájem praha bez kauce

PRONAJMU POKOJE V PRAZE JEN ZA 2KČ. Dobrý den,POZOR VELMI LEVNÁ NABÍDKA! Dva útulné pokoje v Praze za hubičku!


Pronajmu na občasné, ale i dlouhodobé spolubydlení hezký částečně zařízený a nově udělaný (včetně vymalování) sa. Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci.


Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší chůzí. Dům se nachází v klidné ulici s parkovacími . V blízkosti Kauflandu cca minuty chůze. Podnájem nejlépe dlouhodobě.


Více informací poskytnu po telefonu. Inzerce platná do smazání! Vyberte si novou nemovitost na sreality. Levný pronájem pro invalidu. V detailu každého inzerátu se dozvíte kontakt na pronajímatele nebo realitní kancelář, bližší popis pronájmu , třeba zdali se jedná o pronájem bytu bez kauce nebo o byt k pronájmu bez účasti realitky.


Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez souhlasu MAFRA a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce . Při hledání velmi levných bytů k pronájmu (do 0-) můžete použít podrobnější vyhledávání vlevo. Kliknutím na vybranou nabídku v seznamu velmi levné byty k pronájmu (do 0-) zobrazíte její podrobný popis. U každé nabídky je přímý kontakt na. Majitel požaduje vratnou kauci 10.


Doporučuji zejména 2-osobám, pouze nekuřáci a bez domácích zvířat. Jsou tu v pohodě sousedi, pes není . Byt se nachází ve patře cihlového domu. Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost.


Pracujeme pro vás už od r. Sehnat levný podnájem v Praze je téměř nemožné. Chcete-li na podnájmu přeci jen ušetřit, zaměřte se na podnájem bytu bez realitní kanceláře. Rádi vám zprostředkujeme podnájem v některém z nabízených bytů, jejichž obsáhlou databázi . Zde na vás čeká nabídek. Najděte pronájem , kterému budete říkat domov.


V bytě bydlí ještě osoby vostatních pokojích - muž ca let a slečna ca. Při podpisu smlouvy je vyžadovaná platba vratné kauce. Praha - Kyje, Bajgarova.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.