Monday 15 February 2016

Sedací boxy do restaurace

Kvalitní a odolné lavice a sedací boxy do restaurací a dalších gastronomických provozů. Typizované sestavy i výroba na zakázku. Prodej včetně poradenství. Lavice do restaurace si sami vyrábíme.


Přesně podle Vašich požadavků na rozměry nebo barevné kombinace.

Naše čalouněné lavice uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Na všechny lavice poskytujeme záruku roky na konstrukční pevnost. Odolné potahové koženky nebo látky zvýší životnost lavice. Veškerý potřebný sedací nábytek pro gastro provovozny nabízíme přehledně zpracovaný v naší kategorii Lounge sedačky a kostky. Pro naše čalouněná křesla si můžete vybrat ze široké nabídky látek.


Sedací čalouněné lavice do restaurace. Provedení v nejvyšší kvalitě a designu.

Hledáte nábytek do restaurace ? Dělicí sedací restaurační boxy ? Náš modulární systém sedacích lavic a restauračních sedacích boxů TOPIC nabízí nekonečnou flexibilitu a variabilitu při sestavování do ucelených sestav. Nabízíme výrobu kvalitního sedacího nábytku pro hotely, bary, diskotéky, restaurace , kavárny, cukrárny a různé gastronomické zařízení. Vyrábíme jídelní a restaurační sedací boxy a lavice v moderním i stylovém designu. Vše je samozřejmě u nás možné vyrobit na míru. Dále se zabíváme výrobou čalouněných boxů a lavic . Zařízení restaurace vyžaduje kvalitní nábytek, který odolá časté manipulaci a zatěžování.


Vyberte si restaurační nábytek, který vaše hosty přežije. Toto čalouněné sezení do restaurace nabízíme v různých designech a vybírat můžete ze širokého sortimentu potahových materiálů. V naší nabídce najdete čalouněné lavice s látkovým potahem, sedací systémy čalouněné koženkou, barové sezení, boxy s plným spodkem i lavice na nohách. Nabízíme designový nábytek - jídelní židle, barové židle, barové stoly, jídelní stoly, zahradní nábytek, zahradní židle, sedací boxy , doplňky pro restaurace , hotely, bary, kavárny i domácnosti, konferenční židle, lavice do čekáren.


Vybavujete interiér moderním . Nabízím k prodeji dřevěné stoly a sedací boxy , vhodné k vybavení restaurace či klubu. K dispozici velký stůl ks, malý dřevěný stůl ks, dvojmístná .

Nábytek do baru, restaurace a kavárny - stoly, židle, křesla a další designový nábytek za výhodné ceny z online outletu. Naše firma pro vaše podnikání v pohostinství nabízí jídelní a restaurační stoly, židle, křesla, lavice a sedací boxy od výrovních společností Calligaris Contract a Rigised. Dokážeme nabídnout vhodný nábytek do moderního i klasického interiéru s respektováním finančních možností každého investora.


Aby byla naše nabídka ucelená a komplexní, nabízíme široký sortiment modulárních sedacích lavic a boxů. Všechny nabízené lavice do restaurace vyrábíme sami. Můžeme proto nabídnout úpravu rozměrů přesně podle Vašich . Tato nabídka od prodejce JuBobyla archivována dne 16.


Dřevěné dřevěny židle stol do hospody restaurace. Ratanová sedací souprava Calipso medová. Výroba a on-line prodej bytového nábytku, se zaměření na jídelní stoly a jídelní židle do restaurací.


Popis: - použitý Druh: - sedací boxy do restaurace Materiál: - textil nebo kůže Množství: - ks Cena: - do 5. Kč Platnost poptávky: - týdny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.