Monday 15 February 2016

Set vestavná trouba a varná deska

Doprava zdarma Akce Novinka. Spotřebiče v setu: mikrovlnná trouba , sklokeramická deska, vestavná trouba. Set spotřebičů trouby a indukční desky , trouba : vestavná , energetická třída A, objem 65l, funkcí, Ts programátor, senzorové ovládání, super rychlý ohřev, VxŠxH 60x60x58cm, Deska : indukční, varné zóny (1x bridge zone), Booster, funkce Bridge, funkce udržování tepla, pauza, ukazatel zbytkového tepla, automatické . Další parametry- Zobrazit méně parametrů.


Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Vestavné sety s elektrickou varnou deskou. Mezi nejoblíbenější spotřebiče Electrolux patří vestavné myčky, pračky, sporáky nebo lednice. Bosch SET instalace jako dárek. Produkt již není v prodeji.


Trouba s velkou l kapacitou, opravdu velkým XL plechem a až devíti polohami pro rošty. Varná deska - zcela intuitivní ovládání, stačí se dotknout a posunout. Ušetřete si starosti s nakupováním spotřebičů do kuchyně a využijte naši nabídku setů za výhodnou cenu.


Poskládali jsme k sobě přesně takové spotřebiče, díky kterým se vám bude v kuchyni lépe a rychleji vařit, péct a udržovat pořádek.

Sety vestavných kuchyňských spotřebičů jsou sestaveny z těch nejoblíbenějších a . Trouba , vhodná varná deska , a navíc odsavač par, to jsou naše cenově výhodné trojdílné akční sety značek Fratelli Onofri, Baumatic, Hotpoint Ariston, Indesit. Set obsahuje: Trouba BEKO BIM . Hledáte deska plynova set trouba ? Výhodný vestavný kuchyňský set Electrolux zahrnuje vestavnou troubu a varnou desku podle vašeho výběru. Využijte akční nabídku letáku PROTON a pořiďte si tento set za výhodnou cenu. Mora Benefit servis – záruka let se vztahuje na vestavné chladničky, vestavné trouby , varné indukční a sklokeramické desky řady Premium.


Chytré vaření Vám nyní nabízíme v AKČNÍM SETU! Set vestavěných spotřebičů Whirlpool: Horkovzdušná trouba a varná deska v moderním provedení s jednoduchými liniemi. Samostatná horkovzdušná trouba AKP 2NA se zadním ohřevem z. Rychlé, snadné a hlavně zábavné vaření - tento sen můžete nyní proměnit ve skutečnost díky exkluzivní sadě, kterou vám na našem e-shopu nabízíme.


Plynová varná deska a multifunkční vestavná trouba jsou těmi pravými pomocníky do vaší kuchyně. Modely značky Amica jsou známy svou kvalitou i zajímavým . MORA nabízí široký sortiment vestavných spotřebičů pro vaši kuchyni. Můžete si vybrat z vestavných trub, indukčních, sklokeramických či plynových varných desek , v nabídce jsou také chladničky, myčky, odsavače par a mikrovlnné trouby v krásném designu a plné nových praktických funkcí a dokonalých technologií.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.