Tuesday 26 January 2016

Výrobky z papíru na vanoce

Vyhledávejte a ukládejte na Pinterestu nápady na téma Ruční výrobky na vánoce. Podívat se na další nápady na téma Ruční výrobky s tematikou vánočního stromečku. S knihou TOPP Andělé vytvoříte anděly z papíru , starých knih, drátků či korálků a mnoha dalších materiálů.


Maminky a děti tvoří vánoční dekorace, ozdoby jako hvězdy, stromečky, řetězy, svíčky, balící papíry, krabičky, adventní kalendáře, přáníčka, korálkové ozdoby, vánoční lampičky, dárky a dárkové předměty, papírové koule, květináče, anděly, koláže, mozaiky aj. Tvoří z papíru , korálků, alobalu, barev, modelovací hmoty, .

Neodmyslitelnou součástí Vánoc je typická vánoční výzdoba, která dotváří kouzlo Vánoc. Různé druhy vánočních koulí, hvězdic, různé dekorace na stůl či věnce různých tvarů, barev a pestrosti zdobí samotný vánoční stromek ale i další části našich příbytků v období Vánoc. Na výrobu andílků budete potřebovat jen pár pomůcek, navíc větší děti mohou pracovat zcela samy. Vy si zatím můžete odpočinout od předvánočního shonu třeba u voňavého čaje. Vánoční stromek z papíru.


Papírové vánoční ozdoby,papírová hvězda , návod na hvězdu, jak vystřihnout hvězdu z papíru. Minule jsme tvořili svíčky a nyní se můžeme vrhnout na výrobu jednoduchého, ale efektního svícnu.

Tyhle vánoční ozdoby z papíru jsou jednoduché, a proto s jejich výrobou vám jistě rády pomůžou i vaše děti. Nakonec vánoční ozdoby zavěsíme za provázek a je to! Tyto závěsné vánoční ozdoby z papíru mohou vánočně ozdobit obývací pokoj nebo i vánoční stromeček. Návod s postupem na výrobu těchto vánočních ozdob z papíru nejdete ve videu. Jako každý rok vyrábíme na listopadový průvod lampióny.


Ve školce našich dětí probíhá výstavka sněhuláků. Dlouho nám to trvalo, ale nakonec jsme také dva vytvořili. FOTONÁVOD: Taky vás štve, že nám z Vánoc udělali obchodníci čistě komerční svátky?


Spolu s Monikou Brýdovou si vyzkoušíme vystřihovat papírové vánoční vločky. Pokud chcete vyrábět drobné vločky připravte si tenký papír a opravdu ostré nůžtičky. Máme pro vás video návody!


Už jste ve výrobě papírových ruliček získali trochu zručnosti, pak se vrhněte na video, které vás naučí plést papírový zvoneček. Rádi si vyrábíte vlastní ozdoby na Vánoce či . Učím lidi, jak s lehkostí proměnit vlnu, filc a recyklovatelné materiály v originální výrobky. Mým přáním je vnášet lidem do života radost, kterou v sobě díky tvoření mohou probouzet.

Jsem autorkou projektu Recyklárna, který dává novou šanci na život nepotřebným věcem a recyklovaným odpadkům. VÁNOČNÍ SPECIÁL: Udělej si sám aneb skvělé nápady co lze udělat doma na Vánoce 5. Pro výrobu baněk z cédéček si budete muset sehnat průsvitné baňky nebo alespoň jednobarevné. Jak již název vypovídá, jedná se o japonskou techniku práce s papírem. Na rozdíl od známějšího origami se nejedná o skládání papíru , nýbrž o vystřihování.


Výsledkem jsou úžasné, někdy i 3D výrobky z papíru , které mohou sloužit jako dekorace sama o sobě. Pro dokonalé přáníčko nebudete potřebovat . Nejprve spodní vrstvu, po té vrchní atd. Nyní už stačí jen doprostřed vložit nějakou ozdobu na střed.


Fotografie výroby vánočního věnce na dveře. Návody a nápady na vánoční výzdobu. Jednoduchý návod na výrobu pevnějšího ručního papíru na různé tvoření. Tipy na vánoční práníčka s použitím ručního papíru , lýka, provázku.


Inspirace odjinud - Ulítlé Vánoce z Francie - Aladine. Na vedlejší papír natiskněte červěně jednu vánoční punčošku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.