Tuesday 26 January 2016

Vyrob si tričko levně

Vytvoř si tričko s vlastním potiskem. Je to snadné, rychlé a navíc zábavné. Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek.


Máme pro Vás jednoduchý ONLINE DESIGNÉR pro snadné vytvoření trička nebo hrnku s vlastním potiskem.

Jak si vytvořit tričko nebo hrnek s vlastním potiskem? Klikněte na Nahrej obrázek a nahrejte obrázek, který chcete na tričko nebo vytisknout. Mámé pro Vás pánské, dámské . Vyrob si vlastní tričko levně v online editoru. Navrhni si originální a vtipné tričko - dámské, pánské, dětské.


Těhotenská i párová trička s vlastní fotkou. Navrhněte a vytvořte si originální trička , dárky, razítka a jiné reklamní předměty s vlastní grafikou.

Použijte vlastní obrázky nebo naše motivy. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem, polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Stačí ho ztvárnit v našem online návrháři a odeslat našemu kreativnímu týmu, který ti ho vyrobí.


Včera není dnes, abychom nezůstávali pouze u jednoho střihu trička a obyčejného hrníčku, neustále sledujeme nové trendy a přidáváme nové originální produkty. Proč vybírat dárky právě u nás? Za poslední rok jsme nabídku . Potřebujete Vaše logo na tričkách , polokošilích, mikinách nebo třeba bundách? Rychle vyrobíme za výhodné ceny kvalitní potisk triček.


Tiskneme přímo na textilní vlákna sítotiskem - garantujeme tak dlouhou trvanlivost potisku a stálost barev pro potisk triček. Vybraná trička můžeme potisknout až přímými barvami. Ideální volba, pokud hledáte rychlý a originální dárek.


Na potisk trička můžete dodat vlastní design nebo si vybrat z naší databáze. Potisk triček od 1ks a rychle. Vlastní potisk triček levně.


Požadujete-li malou sérii triček 1-kusů s vícebarevným tiskem větších rozměrů?

Pak bude nejvhodnější zvolit digitální tisk, kde není třeba výroby tiskových šablon, filmů a náročného seřízení stroje. Za určitých podmínek může být však digitální tisk vhodný i pro větší série. Jste nezisková organizace, sportovní klub, . It looks you are located outside Czech Republic and Slovakia.


Please visit our international website online-textil. Nejlevnější trička a potisk triček Adler. Levná trika s vlastním potiskem. Levné potisky jsou vhodné na opakované, krátkodobé nebo i jednorázové akce, kde není důležitý nárok na gramáž trička ( 1gr., příp.


1po dohodě za příplatek) a jeho případnou životnost. A dalším benefitem je, že takovéto triko dostaneš jen za zlomek ceny v porovnání se zařízením celé výroby. Se Shirtinatorem, tvorba triček pro tvůj tým je otázkou jen pár kliků.


Pokud máš představu, náš creator ti umožní. Nabízíme kvalitní potisk triček Brno. Dle domluvy tiskneme i na počkání, neváhejte a kontaktujte nás. Svatební trička na rozlučku. ZŠ, trička pro školáky,vlastní tričko ,udělej si tričko.


Lidičky pošlete mi prosím odkaz na nějaký kvalitní a zároveň levný vyrobení triček , s kterým máte zkušenosti? Reklamní potisk triček a textilu. Nechte si vytvořit reklamní potisk na zakázku.


Na výběr máte různé druhy materiálů, gramáže, střihů či barevného provedení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.