Thursday 21 January 2016

Příslušenství iphone 6

Nakupujte u pofesionálů. Kryty, silikonové obaly, pouzdra, fólie, tvrzená skla, kabely, nabíječky, sluchátka, selfie tyče, objektivy, powerbanky a mnohem více. Potřebujete svůj telefon nějakým způsobem vylepšit? Tvrzené sklo, které díky své jedinečné tloušťce chrání Váš displej proti všem nežádoucím vlivům, jako je umaštění,. Dokonale tenké tělo skvěle padne do dlaně a hladký povrch vás ohromí.


Každý detail byl vytvořen tak, aby telefon co nejvíce vyhovoval každému uživateli. Retina displej s úhlopříčkou 7” . Kč , Praha Ochrana rohů. Při odběru všech kusů.


Vyberte si kvalitní doplňky pro své Apple zařízení na AppleKing. O výkon se stará nejnovější procesor Apple As 64bitovou architekturou a pohybovým koprocesorem M8. Dre PowerbeatsWireless.


Vybavte a doplňte své Apple lásky originálním příslušenstvím - sluchátky, reproduktory, obaly, kryty, doky nebo třeba Lightning adaptéry. Navíc široký výběr příslušenství. Rychlé Doručení a Garance vrácení peněz. Kromě krytů u nás naleznete ochranná skla, nabíječky a další příslušenství.


Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je k mobilu nějaké přislušenství (nabíječka, tvrzené sklo, sluchátka) Nebo je potřeba extra dokoupit nabíječku a tvrz. Celý popis a technické parametry. Skladem - ihned k opravě Záruka: měsíců. Výměna baterie trvá cca minut.


Před objednáním si prosím vyberte barvu. Příslušenství , POČÍTÁRNA. All rights reserved to C. Designed CreativeArtStudio.


Všeobecné obchodní podmínky I Site Map I Kontakty. Bez daně: 57Kč S daní: 69Kč. Internetový obchod s mobilními telefony - nabízíme značkové příslušenství , pouzdra, nabíječky a další. Kde nás najdete: Palackého tř.


Brno - Královo Pole (Obchodní pasáž Koruna). Jak se k nám dostanete: Tramvají č.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.