Wednesday 20 January 2016

Nažehlovací hrana cena

Kvalitní melaminová nábytková hrana Odpovídající. Dýhová hrana v návinu Broušená Napojovaná pomocí. ABS hrana bílá lesk s folií bez lepidla. Provedení, Připojovací hrana.


Oblast využití, Interiér. Využití, Ukončení desky.

Vhodné pro prostory, Kuchyně. Systém upevnění, Tavné lepidlo k nažehlení. Nábytkové hrany : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Lamino hrana Béžová 514.


Nažehlovací lamino hrany s lepidlem. Ceník: lamino hrany , dýhové hrany. Nepoznáte rozdíl od masivu.

HRANY ABS Vysoce kvalitní termoplastové hrany vyrobené z maximálně odolného a teplotně stálého plastu. Veškeré hrany jsou identické k laminovaným deskám předních českých i evropských výrobců plošných materiálů. Ostatní šířky 2344(pro tl.2) a 54mm, jakož i další požadované dezény budeme postupně naskladňovat. Jsou vhodné jak pro rovné plochy, tak i pro všechna možná zakřivení. Hrany nabízíme s nanešeným tavným lepidlem nebo bez lepidla v různých šířkách a dekorech.


Plastová hrana ABS je vyrobená z termoplastického granulátu ABS, splňující všechna ekologická kritéria a chráněna UV filtrem proti vyblednutí na slunci. Tyto hrany vynikají svou vysokou odolností a možností . Hrany jsou důležitým prvkem moderního nábytku. Výběr hran od JAF HOLZ poskytuje spolehlivou kvalitu a dobré provedení pro dokonalý povrch. Vlastní účet = mnoho výhod.


Vždy vidíte aktuální ceny. Dokonce je mívají například i poličky v. Hranu nažehlujte přes papír. Po ukončení skládání vyjmete prádlo ze . Hranové frézky - Naradi-vesely. Jejich výhodou je malá hmotnost a velmi dobře .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.