Tuesday 1 December 2015

Jednorázové krabičky na jídlo

Plastové a papírové obaly, jednorázové nádobí - Balmeto papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu, jednorázové nádobí. Papírové obaly, plastové obaly. Krabičky na jídlo levně! Vybírejte krabičky na jídlo do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Biologicky rozložitelné boxy na odnos jídla.


Boxy jsou pevné, stabilní, vhodné na studená i teplá jídla. Výrobky z přírodní FSC celulózy neboli ECO papíru jsou vhodné k potisku, nebo vyražení Vašeho loga. BIO Box na odnos jídla. Prodej ekologických jednorázových gastro obalů na jídlo , talířů, misek z cukrové třtiny, PLA nápojových kelímků, recyklovatelných papírových tašek, eko nádobí z palmových listů. Uprostřed oceánů už se vytvořily ostrovy plastových odpadků o rozloze Texasu a my nadále zvyšujeme spotřebu jednorázových obalů na potraviny.


Rozsáhlá nabídka odnosných obalů na všechny druhy potravin, polotovarů a hotových jídel. Zakázková výroba speciálního tvaru obalu je také možná, neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení. Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a škodlivin, tepelně odolné, vhodné pro horké pokrmy i omáčky pro rozvoz a odnos jídel s sebou, nádobí je plně kompostovatelné a certifikované.


HoReCa, krabičky ,kelímky. Rozložitelné jidelni boxy, krabice na jídlo pro odnosr a rozvoz jídel s sebou. Jednorázové menu boxy a burger boxy z cukrové třtiny, bio bagasy. Pro uschování jídla jsou asi nejideálnější boxy na jídlo , u nás si jich můžete vybrat hned několik.


Vyberte si jednorázové krabičky na jídlo bez registrace! Sprouts Lunch Bag - Svačinový box. Nádherné svačinové boxy Svačinový box se zvířecím… 5Kč. Done by Deer Obědový box.


Elpheeho, veselého… 2Kč. Magazín Zdravé stravování jako životní styl Plastové krabičky na jídlo - vše, co potřebujete o nich vědět. Obědové hotovky z polystyrenových krabiček na jídlo budou přesně tím, čemu bude lepší vyhnout se velkým obloukem. Používá se jako jednorázový obal pro soft drinky, vodu, kečup nebo marmelády.


Opakovatelně použitelné a zdravotně nezávadné obaly a nádoby na jídlo nebo tekutiny. Ideální do práce, pro děti. NOVINKA Bavlněná znovu použitelná taška na jídlo , díky polyeterové podšívce zůstane jídlo déle čerstvé.


Ekologické jednorázové nádobí z přírodních materiálů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.