Monday 30 November 2015

Iphone 4 aktualizace softwaru

Aktualizaci operačního systému iOS lze provést několika způsoby. Bezdrátový je ten nejjednodušší, ale nemusí všem fungovat. Mar Připojte zařízení k napájení a pak ho připojte přes Wi-Fi k internetu. Klepněte na Stáhnout a instalovat.


Pokud se zobrazí výzva, abyste dočasně odebrali nějaké aplikace, protože iOS potřebuje k aktualizaci víc místa, klepněte na Pokračovat nebo . Dopad: Škodlivý web může zfalšovat adresu uvedenou v adresním řádku. Popis: V Safari existoval problém s falšováním URL adres. Stažení nejnovějších aktualizací softwaru od společnosti Apple.


Nejnovější verze iOS je 11. Přečtěte si, jak aktualizovat software iOS na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Pokud se na tyto zařízení snažíte . Udržování aktualizovaného . Krok : Zde naleznete seznam všech aplikací nainstalovaných na vašem iPhonu nebo iPadu. Krok 5: Nyní klepněte na tlačítko Delete a odeberete staženou aktualizaci softwaru z vašeho zařízení.


Jan Zatím není jasné, jestli aktualizace kromě výše zmíněného obsahuje ještě nějaké další změny. Pokud ano, objeví se na webu během následujících několika hodin. Velikost je zhruba MB. Sep Zde se vám zobrazí „ iOS Beta Software Profile“, který zde máte od chvíle, kdy jste se účastnili nějaké fáze betatestování iOS 11. Na profil stačí kliknout, zvolit jeho smazání a to následně potvrdit.


Zeleny Panter kategorie iPad. Tedy jak na aktualizaci systému iOS. Klikneme na nabídku Nastavení 2. K dispozici je i aktualizace softwaruve verzi 10.


Jestliže váš telefon či iPad nezobrazují novou verzi, chyba je na. Pad mini iPad mini , iPad Pro 9. Kromě aktualizace iOS vydal Apple také tvOS ve verzi 11. Sep Už žádné záludnosti, žádné betatesty, tohle je klasická OTA aktualizace na plnou verzi iOS 1 resp. Sep První aktualizace přichází zhruba dva měsíce po oficiálním zveřejnění první bety iOS 1 a týden po vydání finální verze.


Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.