Tuesday 29 December 2015

Co je heat

Tak by se dalo stručně shrnout to, co jsem na „ H. High Energy Aerobic Training, což v překladu znamená aerobní cvičení s vysokým výdejem energie. Představuje cvičení vycházející z přirozeného lidského pohybu - chůze. Program je možno vysvětlit pouze jedním jedinným slovem a tím je „CHŮZE„. Je nejen pro mladé, trénované, hubené a vytrvalé.


Vychází ze základního lidského pohybu – chůze.

Ta může přejít v chůzi kondiční, ale také může zůstat jen příjemnou procházkou. Proto je jedno, kolik je Vám let, kolik vážíte nebo v jaké jste kondici . Jeho autoři se snažili dovést program až k úplné dokonalosti a co nejvíce zefektivnit průběh cvičení. KHikingu, v obou případech jde o profesionálně vedené lekce chůze neboli walkingu (z angl. walking = chůze) a běhu neboli runningu (z angl. running = běh). Samotná chůze je doplněna ještě speciálními kroky nebo posilováním, čímž se cvičení stává zábavnějším . Cvičení probíhá na mechanických pásech, které poháníte vlastní silou. Programu vychází především z chůze, která je pro lidské tělo nejpřirozenějším a nejzdravějším pohybem.


Díky nastavitelnosti a . V překladu je možné popsat jej jako aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem.

Slovo heat však v angličtině poukazuje taktéž na význam teplo, hřát, ale také vášeň, . Je to obyčejná chůze na . Jelikož chůze je pro lidský organizmus přirozeným pohybem, není H. Pokud se začínáte hýbat, je to dobrý začátek cesty k lepší kondici, zpevnění svalů a rozhýbání kloubů celého těla. Ve zdravém těle zdravý duch! Oblečení na cvičení – vhodné je jakékoliv oblečení, ve kterém se cítíte pohodlně a ještě lépe, pokud saje pot a odvádí ho od těla. Dají se volně přeložit jako: „Aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem“. Obuv – zřejmě to nejdůležitější.


Vezměte si boty nejlépe s pevnou podrážkou, například běžecká obuv je správná volba. Pití – během lekce jsou . Damy nebudte blbe, HEAT program je jen marketingova masirka, ano,spaluje se pri nem, ale hlavne glykogen (svalovy cukr), nikoliv tuk :) Spalovani tuku temer nenastava a deje se jen u velmi netrenovanych jedincu. A to jeste jen do doby nez se telo na tuto aktivitu adaptuje.


Nesmite verit vsemu co se . Training Tuto zkratku volně přeložíme jako Aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem. Tvůrcům šlo o co nejvěrnější simulaci pohybu v horách v podmínkách fitness center, každá lekce je vlastně takový kondiční výšlap. Hned na začátku je třeba ří.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.