Monday 28 December 2015

Příslušenství iphone se

Potřebujete svůj telefon něčím doplnit nebo vylepšit? Kryty, silikonové obaly, pouzdra, fólie, tvrzená skla, kabely, nabíječky, sluchátka, selfie tyče, objektivy, powerbanky a mnohem více. Retina, procesory Apple Aa M 12MPx fotoaparát, čtečka otisků prstů, hlasový asistent Siri a úžasný operační systém iOS 10. Vyberte si kvalitní doplňky pro své Apple zařízení na AppleKing.


A Live Photos, které vdechnou vašim záběrům život.

Většina zboží skladem a ihned k odeslání. Tvrzené sklo, které díky své jedinečné tloušťce chrání Váš displej proti všem nežádoucím vlivům, jako je umaštění,. Navíc široký výběr příslušenství. Podívejme se tedy na některé produkty, které je možné teď před Vánoci zakoupit za velice výhodných podmínek. Tak malý, přitom tak výkonný.


Macpower USB Lightning nabíjecí a synchronizační kabel - MP-IP-MFI-Ltento kabel umožňuje připojení zařízení s konektorem Lightning k počítači, nabíječce nebo autonabíječce. MFI certifikace od Apple. Za více než let existence iPhonu vzniklo neskutečné množství různého příslušenství , které je dělané právě na míru jednoho z nejpopulárnějších telefonů všech dob.

Výměna trvá cca 20minut. Tip: nejzvláštnějších příslušenství k vašemu smartphonu Držák na toaletu Chodíte často s telefonem na toaletu a občas nevíte, kam . Celý popis a technické parametry. Vybavte a doplňte své Apple lásky originálním příslušenstvím - sluchátky, reproduktory, obaly, kryty, doky nebo třeba Lightning adaptéry. Kvalitní ochranné tvrzené sklo CUBEo tloušťce mm 2. SETOS - Apple Premium Reseller. Mac průvodce Který Mac je pro Vás ten pravý ? Pad průvodce Který iPad je pro Vás ten pravý?


Face to Face Školení na míru přesně . V našem výběru ukážeme to nejzajímavější, které jsme objevili. V našem e-shopu naleznete premiové mobilní příslušenství předních světových značek. Apple ke svému iPhonu moc příslušenství nenabízí, a pokud nějaké, tak cenově poněkud náročnější.


Naštěstí se tohoto úkolu zhostila řada firem, které sice nabízejí příslušenství neoriginální, ale zato podstatně levnější. Samotné příslušenství lze potom rozdělit do několika velkých skupin. Příslušenství pro mobilní telefony.


Originální Apple příslušenství z rozbalených iPhonů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.