Wednesday 25 November 2015

Rybářské potřeby české budějovice

Pondělí - pátek 8:- 17:30. Přehled ověřených kamenných prodejen rybářských potřeb v obci České Budějovice. Sortiment obchodu, otevírací doba, mapa. V sortimentu naleznete pruty i navijáky Shimano a Byron, rybářské oblečení Patagonia, Bare a Chota.


Nabízíme rybářské a muškařské potřeby. Poskytujeme neoprenové, dýchací a PVC brodící holinky, bezprotihrotové a fluorocarbonové vlasce, wolframové kuličky, . AQUAZONA- RYBÁŘSKÉ POTŘEBY , Lidická tř. Přijdte osobně nebo se informujte na našem tel. Prodejní plocha: 2m 2. Budějovice - České Budějovice okres České Budějovice , Jihočeský kraj.


Počet míst k parkování: 9 . Vážení obchodní přátelé, milí rybáři. Je nám velkým potěšením představit Vám nový internetový katalog Albastar. Rybaření by mělo přinášet radost nejen z případného úlovku, ale především z pobytu v přírodě. Se stejným pocitem jsme pro Vás vytvářeli nejnovější kolekci výrobků značky Albastar. Naše nabídka se neustále . Je rybaření vašim koníčkem?


Nepodceňte správnou výbavu a pořiďte si potřebné rybářské pruty, navijáky, signalizátory, háčky, sonary, umělé nástrahy, krmení, návnady, vlasce, síťoviny, rybářská křesla a další nezbytné potřeby , s kterými bude lov snadnější. Nejvyšší kvalita rybářské návnady, řada pro profesionály. Krmiva pro ryby, jezírka. Zakládání jezírek pro chov okrasných ryb a prodej příslušenství. Zliv, Kraj: Jihočeský Stát: cz Česká republika Více.


Dále prodáváme gumové nástrahy od firem Relax a Berkleye, kaprové návazcovky od Sufix a Kryston, navijáky a pruty Shimano a Mivardi, boilie, dipy, pelety od firmy Chytil. V e-shopu i na kamenné prodejně nabízíme kompletní sortiment, jako navijáky, pruty, bivaky, rybářská křesla a lehátka, podběráky, pouzdra na pruty. Recenze k bodu RYBÁŘSKÉ POTŘEBY GAMMARUS ČESKÉ BUDĚJOVICE.


Tento bod zatím nemá žádné recenze. Buďte první, kdo recenzi napíše! Ráj rybářů u Bechyňské dráhy. Ověřené kontakty z katalogu firem ÉTER. Zabýváme se prodejem krmiv a chovatelských potřeb pro psy, kočky, hlodavce, rybičky, jezírkové ryby, želvy a hospodářská zvířata.


Statutární město České Budějovice. Týn nad Vltavou, Orlická 400. Zobrazeno 0-inzerátů z 0. Vložte zde nový inzerát zdarma a ihned! Největší výběr rybářských potřeb v Brně! Potřebujete navijáky, vlasce nebo pruty ? U nás najdete vše na jednom místě, přehledně a za fantastické ceny!


Najděte snadno firmu ve svém okolí. Tomáš Straberger-Výroba a prodej rybářských potřeb , sídl. Aquazona, České Budějovice.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.