Wednesday 25 November 2015

Poliklinika milevsko

Poliklinika Milevsko je největším zdravotnickým zařízením ve spádové oblasti města Milevska s více jak dvacetiletou historii. Jak žít zdravě a spokojeně, co se vyplatí jíst a pít. Testy kvality potravin, bezpečnost potravin, zdraví a prevence. Komplexní zdravotnická ambulantní péče včetně stomatologie a dopravní zdravotnická služba, lékařská služba první pomoci . Praktické zubní lékařství. První smlouva v RS uveřejněna . Milevsko – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu.


POLIKLINIKA MILEVSKO , spol. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Marťa Kratochvílová was feeling annoyed at Poliklinika. Ekodrogerie popřípadě eko drogerie ꟷ pojem, se kterým se setkáváme čím dál častěji.


Všichni o ní mluví, je „in“ a seženete ji už téměř ve všech obchodech s drogistickým zbožím. Patří to k závěru zimy téměř každého z nás. Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, oblastní středisko Písek, výjezdová základna Milevsko. Zachranná služba linka 1nebo 112. Lékařská služba první pomoci.


Počet zaměstnanců: 1- 5zaměstnanců. Kč Kontaktní osoba: MUDr. Krajský soud v Českých Budějovicích, odd. Další produkty a služby. Sdružené ambulantní zařízení - velké MUDr.


Dále nabídka komplexních zdravotnických služeb. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti. Jsme zdravotnické zařízení poskytující služby řady lékařských. Medicentrum Beroun - Poliklinika s ambulantní péčí . Pondělí, akutní případy ošetří poliklinika Milevsko. Středa, akutní případy ošetří poliklinika Milevsko.


Pátek, akutní případy ošetří poliklinika Milevsko. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Powiat: Pisek forma prawna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ilość pracowników 1- 5pracowników. Požadovaný obsah je chráněn heslem.


Pokud jej chcete zobrazit, zadejte prosím nejdříve heslo: Heslo:.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.