Thursday 19 November 2015

Řeznický špalek prodej

Kč , Pardubice Starožitný řeznický špalek Stáří cca 1let. Kč , Ostrava Řeznický špalek Vrchní část mírně poškozena, viz foto. Kč , Hradec Králové Řeznická sekyra-nerez Prodej řeznické sekery na 1mail nelze . Kč , Praha Dřevěný řeznický špalek 60x60xcm. Nabízím dřevěný špalek , určený ke zpracovávání - bourání masa, tzv. Prodám Dohodou , Orlová Prodám Nabízím k prodeji.


Hledáte řeznický špalek ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. V podkategorii desek, řeznických špalků a potřeb naleznete na pět desítek produktů potřebných pro kvalitní přípravu masa, zeleniny, ale i ovoce pře samotnou tepelnou úpravou. V této kategorii naleznete i podkategorie krájecích desek, řeznických potřeb, ale i řeznických špalků a nerezových stojanů potřebných pro . Masodesky ze dřeva, v různých rozměrech pro domácí kuchyně i profesionální řezníky i kuchaře. Zboží dodáme do hodin po Vaší objednávce.


U špalku je možné odšroubovat nohy a blok obrátit a použít spodní stranu jako novou pracovní plochu. Proti pohybu, tlumení ran a hnilobě špalku jsou na nohách připevněny puky. Volitelně lze objednat výškově… s DPH. STANDARD vyrobený ze speciálního bukového dřeva o tloušťce 1mm.


Doporučený na krájení a rozbíjení masa. Odolný dřevěný podstavec zajišťuje stabilitu při práci. KARTÁČ NA ŘEZNICKÝ ŠPALEK.


Obchod se zlatým Ověřeno . Bukové špalky stáhnuté ocelovým dotahovatelným páskem, prošroubované Pevná, bytelná konstrukce pro nejnáročnější provozy Rovný profil špalku snadno. Prodej dřevěné necky, řeznický vál, dřevěné kolečko. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit . Sháníte kvalitní a bytelný řeznický špalek ? Naše firma provozuje prodej po celé ČR.


Kupte si kvalitní řeznický špalek. Tento řeznický špalek je pevný, má stabilní podstavec, použitá kvalitní surovina dřeva je ideální pro profesionální použití. Právě na Aukru - doporučeno. Titulek nabídky: ŘEZNICKÝ ŠPALEK VELKÝ 70x70cm.


Dřevěný špalek řeznický 80x80cm - Špalky na maso Masodesky Porcovací desky - Špalky , masodesky bukové. Jsme rádi, že jste navštívili naši nabídku spotřebního zboží pro řezníky a uzenáře. Nabízíme Vám největší výběr řeznických nožů a ocílek v ČR.


Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.