Thursday 19 November 2015

Kování na posuvná vrata

Kování pro posuvné dveře. Dodáváme kování pro posuvné dveře. Pro jednoduchost jsme rozdělili toto kování do tří kategorii, podle hmotnosti dveří.


NIKO pro posuvná vrata , dveře nosnosti až tun za skvělé ceny. Při registraci sleva pro každého!

Posuvné kolejnicové brány. Opatřete odolným a pevným kováním vaše posuvné kolejnicové brány. Kvalitní materiály zajistí dlouhou trvanlivost a naprostou spolehlivost otvírání a zavírání vašich vrat.


Všechny produkty jsou v nabídce včetně instalace. Prodej, dovoz, servis, posuvná a závěsná vrata a příslušenství pohonů a kování , poradenství, velkoobchoeshop. V nabídce máme široký sortiment kování na brány nesené, posuvné po kolejnici i křídlové, profily a kolečka pro zavěšená vrata , ale také různé druhy pantů na vrata , ať už klasických či ozdobných, kování na branky a dveře, zámky a další komponenty.


V případě nesených bran můžete koupit i sady za výhodné ceny.

Závěsný vozík jednoduchý 2SCF. Držák šíny, boční DBCS. Zabraňuje vypadnutí pojezdového vozíku z vodící kolejnice, ale není vhodný jako jediný prvek k zastavení posuvného křídla. Pojezd HELM 19 dvoupárový, ocel žlutě pasivovaná. Mechanický zámek s klíčovou vložkou pro posuvné brány Zámek 447S.


Různé typy koleček, pojezdových a vodících prvků spolu s jednoduchým a efektivním způsobem chemického kotvení usnadní vaši práci a uspokojí všechny vaše technické . Nenašli jste co jste hledali? Prosím využijte pro výběr katalogy. Zboží Vám dodáme po telefonické objednávce. POSUVNÉ KOVÁNÍ máme skladem k okamžitému dodání.


Systémy kování posuvných garážových vrat. Limitujícím faktorem při výběru garážových vrat jsou i konstrukční podmínky. Proto máme na výběr hned z několika variant kování.


Komponenty pro závěsná vrata , dveře, slunolamy. Dálnici Dopustíte na exitu 3(Ostrava-centrum).

Po ulici Slovenské na světelné křižovatce (téčko) doprava a podél kolejí po ulici Hlučínské na velkou světelnou křižovatku. Tu projedete rovně na Sokolskou třídu, zahnete druhou ulicí doprava - Suchardova. Poté zahnete doleva na Nádražní .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.