Friday 27 November 2015

Metrový textil ostrava

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Jkt interiéry, MODEFLEX, s. V případě platby předem na účet činí. Metrový textil Jiří Král. Látky všeho druhu a veškerý sortiment galanterie. Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu. Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky.


Zoznam slovenského internetu na Azet Katalógu. Pozrite si firmy v zozname, prehľadne usporiadané podľa kategórie, lokality. Jsme velkoobchodní firma zabývající se prodejem metrového textilu a galanterie. Naše oděvní látky a galanterii dodáváme prodejnám metráže, výrobcům, modním návrhářům a krejčovstvím v ČR a SR.


Maloobchodní zákazníci si mohou zboží zakoupit v prodejně v Prostějově nebo na eshopu . Maloobchodní prodej látek, metráže, vatelínu, výplní PES, EPS doplněný o bytový textil , textilní galanterii, dětskou obuv. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Nabízíme prodej bytového textilu. V sortimentu naleznete bavlněné, krepové a dětské ložního povlečení, prostěradla, utěrky či metrový textil i chrániče matrací. Máme radost, že Vám můžeme prezentovat náš internetový a kamenný obcho který je zaměřen především na prodej galanterie, látek, ložního povlečení, metrového textilu , dětské atestované obuvi. Velkoobcho prodej, E-shop: - bytový a metrový textil - látky - ložní soupravy - prostěradla - ručníky, osušky - polštáře, přikrývky.


Látky metráž - prodej látek, nabízíme látky metráž, dětské látky, fleece, úplet, šusťák, flanel, plyš, galanterii, nažehlovačky. Naše rodinná firma se již více jak let věnuje prodeji a výrobě ložního povlečení, prostěradel a metrového textilu. Ostrava Moravskoslezský kraj. Prodej metrového textilu a příze.


V naší nabídce naleznete také povlečení, záclony a mnoho dalšího v našem e-shopu. Popis,šířky a délky vše viz. Podívejte se prosím i na mé ostatní inzeráty. Najděte snadno firmu ve svém okolí.


Velkoobcho maloobchod a eshop s textilní galanterií, kreativními potřebami, korálky, dekoracemi, bižuterií, módními doplňky, taškami a kabelkami. Bytema - bytový textil , záclony, koberce a dekorace. Bytový textil skladem - zboží, odesíláme do hodin.


Naše firma se již více než let zabývá návrhem a výrobou bytového textilu a interiérových doplňků.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.