Wednesday 25 November 2015

Hrebenovy lis

Vhodný pro lehkou práci, děrování. Tvářecí stroje určené pro provádění běžných i přesných dílenských operací - lisování, nalisování a rozlisování součástí. Technické údaje ručního lisu AP-Max. LRH-Výkon stroja 5t. Ručný hrebeňový lis LRH-2.


Možná zámena za dielenský vozík. Přidat do seznamu přání. Popis Recenze (0) Podobné zboží (30) Dotazy (0) . V případě zájmu o některou věc nebo pro více informací prosím volejte POUZE na tel. Nabízíme k prodeji následující věci: 1. Přenos síly z ovládací páky přez ozubené kolo a hřeben. Inzeráty lis v kategorii Použité kovoobráběcí stroje bazar na Sbazar.


Tvorba webu: Webstudio Nové Trendy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V prípade vhodných nástrojov je možnosť využívania na tvárnenie menších súčiastok (strihanie, plytké ťahanie atď. ). Lisovacia sila sa dosiahne . Lis je proveden jako svařenec, ve kterém je uložena kalená ozubená tyč, která se přesouvá pomocí kaleného pastorku a čtyřramenného vratidla.


Uložení tyče a pastorku je kluzné v litině. K lisu je moľno doobjednat vloľky do otvorů tyče a stolu dle . Mechanický lis s otočnou pracovní deskou, velikosti drážek, použití na lisování a rozlisování ložisek, stabilní konstrukce z kvalitní šedé litiny. Lis pro využítí ve strojírenství,. AP-ruční hřebenový mechanický lis TOPLAND. Lis elektromechanický hřebenový LRH 3 . Vysocekvalitní stojan z šedé litiny zajišťuje extrémě vysokou lisovací sílu.


Pro lisování a montáž ložiska, pouzdra,. Predam rucny hrebenovy lis LRH 2. Location: Senica ,,Záhorí SK. Predám hrebenovy lis kúpim.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.