Wednesday 25 November 2015

Domov „na zámku“kyjovice

Významnou součástí celého komplexu je . NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU. Zodpovídá: Správce Webu. Detailní informace o firmě. Platové zařazení dle Nařízení vlády č. Typ služby: domov se zvláštním režimem. Pro lidi s demencí: Ano.


There are no stories available. Domov na Zamku Kyjovice. Zámek obklopuje park a dnes je zde domov důchodců. Turistická oblast: Ostravsko. Věkové skupiny: Ceník: Upozornění: Tento poskytovatel není partnerem . Jejímž jménem jedná: Ing.


Leo Nevřela, ředitel organizace. DIČ: Bankovní spojení: Komerční banka a. O tomto zařízení nemáme bohužel více údajů. Cílová skupina: duševně chronicky nemocní. Popis plateb: z vyhlášky. Poskytované služby: Krátkodobé . V celkovém organizačním uspořádání zabezpečujícím předmětnou sociální službu je samostatně vedeno oddělení sociální . Počet zamestnancov: nešpecifikovaný.


Požadované vzdělání: vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou. Kyjovice vypisuje výběrové řízení na pozici: Hlavní účetní. Název profese, PRACOVNÍK, PRACOVNICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH. Místo výkonu práce, Kyjovice.


Směnnost, Nepřetržitý provoz. Komplexní vedení podvojného účetnictví, kontrola vedení účetnictví v souladu s obecně. Jednoduchá odpověď přes Indeed.


KO: Stillnerová Vladimíra , tel. Pracovník, Pracovnice V Sociálních Službách. Nabídnutá (minimální) mzda za . Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER.


Na konci století přešel zámek do vlastnictví hrabat Stolberg- Stolbergů. Falkenhain rozšířil a upravil v empírovém stylu. V zámku se nachází domov důchodců.


Starosta obce zve naše občany na informační diskuzní schůzku, která se . Bližší informace na tel.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.