Wednesday 28 October 2015

Vzorník lamino desek

Společnost Kronospan Jihlava je jeden z největších výrobců plošného materiálu pro nábytek i stavbu. Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Kronospan, a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Kronospan. Fyzický vzorník Kronospan a desky k výběru máme . Vzorník lamina - dekory. Pokračujte níže kliknutím na logo firmy Kronospan, DDL nebo EGGER.


Automaticky budete přesměrováni na server s aktuálními vzorníky výrobce a dodavatele laminovaných desek. Olše horská, 3Dub, 3Borovice, 3Buk figurální, 3Dub RUSTIKAL. Javor, 3Buk, 3Olše, 4- Javo královský, 4Ořech BOLOGNA. Povrchově upravená dřevotřísková deska.


Vysoká stabilita, mechanická, chemická a tepelná odolnost. Oblast použití Výroba interiérů a nábytku. A World of Design Possibilities Imagine holding in your hands the key to the world's leading wood-based panel producer and its largest ever selection of products. Lamino Kaindl - vzorník dekorů zde ext. Nové dekory si žádají i nový typ . Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů.


Oslovil Vás některý z dekorů? Domluvte si schůzku s našimi designéry (studio máme na Praze - Holešovice - kontakt zde). Nezávazně a zcela zdarma Vám připravíme 3D . ZpětÚvodní strana NABÍDKA LAMINO DEKORY KRONOSPAN. TLOUŠŤKA DESEK SKLADEmm, vybrané dekory mm.


STRUKTURY POVRCHŮ: SM-hladký, PR-pór rustikál, ES-jasan. Kvalitní nosná deska odpovídá požadavkům podle normy EN 3a emisní . Ještě nikdy nebyly lamino reprodukce dřeva tak věrné přírodním předlohám. V nabídce laminovaných dřevotřískových desek společnosti Kronospan Jihlava mají všichni zákazníci velké možnosti výběru z mnoha dekorů s různými povrchovými strukturami. Najdou zde dekory dokonale imitující dřeviny nebo dekory v Uni – barvách.


Kromě samotných laminovaných dřevotřískových desek najdou naši . Německý výrobce laminovaných desek firma EGGER nabízí celou řadu dekorů od dřevěných až po jednobarevné UNI dekory. Stolové laminované desky různých rozměrů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.