Monday 19 October 2015

Kráječ zeleniny tescoma

Nejprodávanější produkty z kategorie. Kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem - dárek. Zpracování ovoce a zeleniny Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Skladem. Spirálový kráječ na brambory PRESTO, jehlice.


Strunový kráječ univerzální PRESTO. Perfektní pomocník na krájení ovoce a zeleniny na kostičky při přípravě salátů, základů pod maso, polévek, zeleninových omáček či studených předkrmů.

Vynikající pro krájení ozdobných spirál ze salátových okurek a bílých ředkví. Odřízněte okraj okurky, do jejího středu zapíchněte trn kráječe a plynule otáčejte. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do. Struhadla, kráječe, spiralizéry Tescoma Tefal Microplane KITCHEN ARTIST a další.


Kráječ pro krájení cibule, zeleniny , ovoce, ořechů, čokolády, čepel nerez ocel,. Kuchyňské kráječe značky Tescoma najdete na biano. Vybírejte z nabídky produktů Tescoma a nakupujte pohodlně online. Hledáte a krajec ovoce zeleniny ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Výrobky PRESTO CARVING je vynikající pro přípravu „ carvingových“ dekorací ze zeleniny a ovoce– přípravu kuliček, hoblinek, dekorování citrusové . Inzeráty tescoma v kategorii Ostatní domácí spotřebiče bazar na Sbazar. Tescoma PRESTO CARVING: Linie PRESTO CARVING přináší na trh zcela jedinečnou řadu výrobků, které byly doposud známy pouze úzkému kruhu fanoušků „carvingu“.


Multifunkční kráječ zeleniny. Vynikající kráječ HANDY pro univerzální krájení napařených nebo uvařených knedlíků, sladkých rolá měkkých paštik a sýrových rolá mozarelly, listového těsta, banánů, apod. Opatřeno odnímatelným podnosem na nečistoty. Hlavním důvodem oblíbenosti je zdravější žívotní styl.


Proto u nás naleznete odšťavňovače ovoce, pasírovače, lisy na brambory, vypeckovávače a mnoho dalšího od značek Kela, Tefal a Presto. Univerzální souprava vynikající pro dekorování zeleniny a ovoce – mrkve, bílé ředkve a ředkviček, okurek, cuket, pórku, dýně, jablek, hrušek, manga, melounů apod. Existuje množstvo menších či väčších pomocníkov, bez ktorých sa moderné varenie nezaobíde.


Vychytávky na výrobu domácej šunky, chleba aj čerstvého syra, ale aj kvalitné škrabky, krájače a strúhadlá TESCOMA vám prácu v kuchyni uľahčia a spestria! Krájač Tescoma HANDY je skvelým pomocníkom v každej modernej kuchyni. TESCOMA představuje široký sortiment vykrajovacích nožů a pomůcek PRESTO CARVING – chuť ovoce a zeleniny už znáte, nyní můžete objevit i jejich. Diskuze a recenze modelu Tescoma Handy . Ihned k odběru ks Výrobce: Tescoma.


Ušetříte: Kč (– ). Vykrajovač kuliček PRESTO CARVING, velký Akce.

Kráječ citrusových hoblinek PRESTO CARVING Akce. Strúhadlá, krájače, špiralizéry TESCOMA Tefal Microplane Kitchen Artist a ďalšie. Krájač – na jemné aj hrubé strúhanie a plátkovanie zeleniny , ovocia, orechov, čokolády, syra a pod.


Kategorie: Platí do vypredania zásob. Tento výpis má iba informatívny charakter .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.