Monday 19 October 2015

Rybářské potřeby kaplice

Rychlé dodání, široký sortiment, věrnostní program, pravidelné akce. Výhradní dovozce značek Rovex, Jarvis Marine, Jarvis Walker, Watersnake a Sellior. V sortimentu naleznete pruty i navijáky Shimano a Byron, rybářské oblečení Patagonia, Bare a Chota. Poskytujeme neoprenové, dýchací a PVC brodící holinky, bezprotihrotové a fluorocarbonové vlasce, wolframové kuličky, muškařské … (1). Vše pro myslivost, turistiku a volný čas.


Oděvy jsou vyráběny z moderních materiálů předních světových výrobců. Kvalita a funkčnost tkanin. Propracovaný ověřený střih, design a úroveň zpracování reprezentují oděvy AFARS v exkluzivní třídě. Iveta Mikešová, rybaření Kaplice.


Zařazeno v kategoriích: Prodej potřeb pro lov a rybaření. Nabídka potřeb pro rybáře. Pomohl Vám tento kontakt? Je adresa nebo některý z kontaktů špatný nebo neodpovídá . Při lovu musí být lovící u prutu stále přítomen, aby v případě potřeby mohl ihned s prutem manipulovat. RS Fish rybářské potřeby - Pomůcky k rybaření pro každého Havířov.


Specializujeme se na prodej rybářského vybavení a profesionální. Zabýváme se prodejem chovatelských potřeb. Irena Pešková-Kompletní servis pro rybáře. Oděvy pro myslivost, rybářství a turistiku.


Adresa: Kaplice , Linecká 8(zapsal: Patrik). Oldřich Kohout-Prodej rybářských potřeb. Rybářské potřeby FOP, Černá v Pošumaví 149 . Svaz: Český rybářský svaz (ČRS) - Jihočeský územní výbor České Budějovice. Seznam revírů: Mimopstruhové: MALŠE A, MALŠE 5. Počet členů této MO na MRKu (odhad): 27.


Pstruhové: MALŠE P, MALŠE P. RYBÁŘSKÉ POTŘEBY CENTRUM. Kopp, autodíly Bílková Michaela, ovoce zelenina Koschant, rybářské potřeby Mikešová, autotaxi Blahna, PC servis, domácí potřeby Kořánová, ing. Samozřejmě, že děkujeme složkám IZS: hasiči- Kaplice , záchranná služba Kaplice , dopravní policie Č. AutoLibra za ukázku jejich techniky. Zajeďte na Božkov a Rachyň na dírky, je opět zarybněno! Včera bylo do rybníků Božkov a Rachyně nasazeno 7kg pstruha duhového o průměrné váze kg ! Násada byla dodána z pstruhových sádek Jihočeského ÚS Kaplice.


Do každého z rybníků bylo nasazeno 3kg. Led je silný a podmínky pro lov na dírkách .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.