Thursday 24 September 2015

Kluzáky k židlím

Zde naleznete kolečka a kluzáky s průměrem čepu 10mm nebo 11mm. Kolečka plastové na koberec, nebo kolečka pogumované na dřevěné pohlady, parkety, PVC podlahy, dlažbu atd. Cena4Kč s DPH Detail zboží. Při platbě předem 4Kč . Kolečka a kluzáky - nábytková, židlová a ostatní kolečka a kluzáky.


Prvky usnadňující přemísťování nábytku (skříně, židle, křesla, postele, zásuvky, úložné prostory,vozíky) či zajišťující bezproblémový styk nábytku s podlahou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kluzáky k otočným židlím - skladem za super cenu! Do obchoduROSTOUCÍ NÁBYTEK. Slouží jako náhrada za kolečka, pokud nechcete, aby byla židle pojízdná.


Technické parametry: Barva: černáPrůměr čepu: mmBalení: sada ks kluzáků pro 1 . Rozbilo se vám kolečko, kluzák nebo područka u židle? To není důvod k jejímu vyhození. Stačí rozbité příslušenství vyměnit. Vše potřebné najdete tady u nás.


Buďte na chvíli kutilem a vyměňte si to sami, není to nic složitého. Sada obsahuje ks kluzáků. Kolečka k nábytku, židlím , stolkům, zásuvkám pod postele. Kolečka se montují pomocí destičky přímo vruty do dna nábytku, nebo mají na horní straně čep, . Kolečka dodáváme v provedení otočná (kolem osy připevnění, například ke kancelářským židlím , nebo kontejnerům) a pevná (kolečko jezdí pouze v jednom směru).


Hlavní stranadrobné doplňky a kování k výrobě nábytkukolečka pod nábytek, kancelářské židle, kontejnerová kolečka, kolečka pod křesla, stolky, postelové úložné . Nabízíme náhradní plynové písty v různých výškách a provedeních, kruhové opěrky, ESD i klasická kolečka či podlahové kluzáky. Kruhovou opěrku můžete dodatečně instalovat také k nižším verzím židlí Treston, a to běžným i antistatickým. Podlahové kluzáky zabraňují pohybu židle po podlaze a zvyšují její stabilitu. Náhradní díl k židlím Tre. Nepojízdná alternativa koleček k židlím Mayer Smarty, šedá barva.


Pouze k židlím Actiki Actikid A Freaky a Freaky Sport. V případě objednání Vám dodáme židli pouze s těmito kluzáky - nikoliv vč. Vyšší píst chrom s kruhovou oporou k rostoucím židlím Mayer.


Standardní plastový kluzák vhodný ke všem druhům kancelářských židlí a křesel Použítí na všechny bě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.