Thursday 24 September 2015

Chlornan sodný vzorec

Německý název, Natriumhypochlorit. Roztok chlornanu sodného. Chlórnan_sodný Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Všeobecné vlastnosti. Vzhľa žltozelená, číra alebo slabo zakalená kvapalina. Teplota topenia, °C ( pentahydrát).


Mezi nejrozšířenější patří chlornan sodný (chlorové bělidlo) a chlornan vápenatý (častá součást přípravků pro bazény). Chlornany jsou často poměrně nestabilní. Zadání: Navrhněte výrobu chlornanu sodného.


HNOkyselina dusitá, (NO2) I- dusitan, NH4NOdusitan amonný. H2COkyselina uhličitá. Na2S2O thiosíran sodný. NH4HS2O hydrogenthiosíran amonný. KSCN, thiokyanatan draselný.


Zn3(PO2S2) dithiofosforečnan zinečnatý . Detailní popis hypochloritu. Byl používán v lazaretech 1. A to je jedna z vlastností, pro kterou se také používá v endodoncii. Kromě toho, že rozpouští . Synonyma: Sodium hypochlorite.


Signální slovo: nebezpečí. Výrobek nesplňuje kritéria pro zařazení mezi látky PBT nebo vPvB. Obsah aktivního chlóru: min. Charakteristika produktu. Oxidační číslo koncovka.


SOLI KYSLÍKATÝCH KYSELIN – tabulka. Plné znění uvedených R- a H- vět najdete v oddíle 16. NaClO dusičnan rtuťnatý.


Vzhle Žlutozelená kapalina . Patří do skupiny nebezpečných látek. Soubory ke stažení: specifikace výrobku (KB ). Email Poslat na e-mail Tisknout . Nejlepší a nejjednodušší aplikací chlornanu sodného je využití dávkovací stanice či chcete-li bazénovou automatikou, která se již o vše postará sama a není nutné se obávat jakýchkoliv problémů s bazénovou vodou. Nicméně všichni majitelé bazénu nejsou tímto poměrně nákladným systémem . Nejsou zadány reakční podmínky. Při teplotě nad 70°C probíhá pouze druhá reakce.


To vše se týká tuhého chlornanu. Při termickém rozkladu roztoků záleží průběh . Відсутні: vzorec Souhrnné texty z chemie pro přípravu k přijímacím zkouškám I. Použití látky nebo přípravku. Identifikace společnosti.


Chemický vzorec : NaOCI.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.