Wednesday 23 September 2015

Vintage látky

Prodej látek na patchwork, metráže, dekoračních látek, galanterie, výztuh Kategorie Provance , Retro - vintage. Velikost ornamentu je cca x cm. Kvalitné bavlnené látky , metrový textil, krásne nostalgické vzory, 1 bavlna.


Podklad režný , kvety staroružové v kombinácii zo zelenou Hrubá (poťahová) látka VINTAGE - režná Bavlna , polyester. Balíček ČERNO-BÍLÝ s Paříží var.

Látky stylu natur a selský styl. SLOŽENÍ: 1 bavlna, digitální tisk. E: 140cm POUŽITÍ: Pevnější látka, vhodná např. DRŽBA: Praní na 30°C, žehlení na max.


Látka, panel, vzor kytičky krémové na krémovém podkladu - vintage (bavlněné látky ). Obchod ověřený zákazníky. Nejlevnější látky v praze . Evropy,jedná se zejména o bavlny,úplety,dekorační tkaniny , minky, fleece,softshell aj.

Nabízíme i velké množství vánočních látek. Náš sortiment zahrnuje nejen látky , ale i bylinkové a pohankové polštáře, povlečení, deky, Francouzské přehozy ve vintage a provence stylu, bytový textil a dekorace pro váš byt či dům. Ponúkame rozsiahly výber látok zo zahraničia.


Spolupracujeme s výrobcami zo Španielska, Francúzska a Nemecka. Plátno bavlna, metráž, 1 bavlna, textil, galantérie, plátno, patchwork. Další dekorační látky s romantickým vintage vzorem můžete najít v . Vzor: květiny Podklad: béžová Barvy: tlumená zelená, levandulová, béžová Rozměr květu cca xmmPotisk látka, složení: 1bavlna , šíře: 1cm.


Jedinečná prírodná látka v zložení ľan, bavlna a polyester, ktorá oživí každé vaše tvorenie rozlietanými farebnými motýľmi. Použitý materiál je matný s motivem růží. Vintage látka béžová s čiernymi srdiečkami. V případě zájmu Vám zboží ušijeme na míru. Z tohoto sortimentu šijeme na míru závěsy, roletky, japonské stěny, polštářky, ubrusy, kapsáře, . Dekorační látka je prodávána na metráž.


Jemně krémový podkla růžovočervené růže. Krásná látka ve vintage stylu. Složení: 1BASrážlivost: 3-Šíře: 1cmCena uvedena za metr.


Při zadání více kusů bude ustřiženo v celku.

Neustále pre Vás dopĺňame nové druhy látok, ktoré výrobcovia ponúkajú v súlade s novými trendmi v. Rádi Vám představíme super stylovou aktuální kolekci od Prestigious Textiles kterou již máme v nabídce. Vpusťte retro vintage do vašeho interiéru. Nechte vytapetovat zdí modní tapetou s retro vzorem.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.