Friday 25 September 2015

Jak zapojit led pásek do auta

Měl jsem představu toto zapojit do konektoru k rádiu, takže jsem to zkusil zapojit na ISO konektor. Zřejmě tam jsou dva plusové vodiče. Zdravim všechny škodováky, chtěl jsem si někam přidělat led pásky do oblasti prostoru nohou a chtěl jsem poradit kam zapojit štávu? Od baterky natáhnu plusák do té malé skříňky která bude umístěna vedle tý co mám v autě ,pod volantem.


LED pásky od společnosti VALMAX jsou velmi. Pokud se na 12V nerozsvítí, je buďto někde studený spoj, nebo máte štěstí a pásek na 24V. Dejte dvě baterky do série a opakujte celý program. Tak zjistíte, co a jak zapojit.


Zapojení v autě : Pásek na 24V připojte přes pojistku k palubní síti vozidla, klidně. Jak zapojit led pásek v autě. Auto-moto, odpovědi (7zobrazení). Do toho pásek zapojíme , zdroj (trafo) převede napětí ze sítě z 230V na 12V. V nabídce máme různé typy napájecích zdrojů.


Můžete si také vybrat některou z našich sad led pásků , které vždy obsahují vše potřebné. Takovouto sadu staší pouze nalepit na své místo a zapojit do zásuvky. Od holých pásků určených pro instalaci do suchých prostor až po vodotěsné typy, které mohou být trvale a za . Vzhledem ke konstrukci pásků je připojení průřezem 5mmnesmysl. Výrobce sice udává proudovou zatížitelnost pásku kolem metrů, ale ve vašem případě bych šel cestou, kterou popsal Jarda Hasala, čili paprskovitě připojit tyto dva pásky do jednoho napájecího bodu.


Připojit lycnou o průřezu - 1 . Nejprve je přirozeně třeba nakoupit veškeré nezbytné komponenty, které budeme za účelem instalace LED podsvícení do auta potřebovat. Chci si kupit rgb pásek na strop, ale je za prvé na 12V a za druhé proud ze zdroje má být cca A. Ovšem v autě proudí až 10A. Takže pokud máš na okruhu 10A pojistku, můžeš zapojit spotřebič o výkonu120W, pokud by však došlo k přetížení okruhu, např.


Vlezl jsem pod palubku, ale tam jsou všechny plné. Potřeboval bych pomoc od zkušených :-). Nevíte někdo, kam jinam je zapojit ? Pásky by měli jít přes spínač, takže. Problém je v tom, že v autě je za chodu napětí malinko vyšší a není asi příliš čisté. U těch pásků je bohužel neznámá hodnota možného přetížení.


To jediné mne napadá, většina pásků bývá na voltů a ty jsou na žlutém kabelu, na červeném je jen 5V. Ale je možné že zapojené to máš správně jen je problém jinde takže když to zapojíš na žlutý kabel didoy mohou shořet. Určitě se Vám již několikrát stalo, že jste měli zpola zaplněný kufr u auta a potřebovali v něm něco v noci hledat.


Roletka zavazadlového prostoru je ale vyjímatelná a tak jsme museli vyřešit, jak budeme led pásek odpojovat, když budume chtít roletku vyndat. Rozměření, vyvrtání otvoru a montáž konektoru do krytu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.