Monday 28 September 2015

Bezpečnostní list savo wc

Vyhovuje dodatku II nařízení ( ES) č. REACH), ve znění nařízení (EU) č. Bezpečnostní listy HC produktů. Popis produktu: tekutý čisticí a dezinfekční přípravek. Příslušná určená použití .

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. Indexové číslo: nepřiřazeno. P5Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. SAVO WC Oceán dezinfekční. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. Gelový koncentrovaný čistič se sníženou stékavostí.


Savo - WC čistič - Louka, 7ml. Listy jsou seskupené podle výrobce.

Odstraní bakterie i bez nepříjemného zápachu chlóru a. Impera Park, Oderská 333. Velkoobchod čisticích, úklidových a dezinfekčních prostředků ALTER Hradec Králové. Datum revize: Strana: ze 5. Toaletu udržuje zářivě bílou a bez usazenin.


Jeho účinné složení odstraňuje zanesenou špínu, viry a mikroskopické houby. SkladeKarlovy Vary: 225. Bref WC Fresh Paradise Fresh Pearls gel. Bref-Blue-Aktiv-Eucalyptus - bílé.


Většinu najdete i na stránkách eshopu, kde jsou. Zde najdete bezpečnostní listy našich produktů. BL BRAIT WC závěs - ocean CZ. Název dokumentu, Soubor ke stažení. Mefisto čistič na trouby, grily -gel, 500ml, Mefistocisticgrilu.


Rivonit čištění konvektomatů (Ecolab), 5kg, rivonit_grillreiniger. Drana čistič na trouby, 500ml, Drana.

Gelový prostředek pro čištění a dezinfekci toalety. B1EC00_savo-perex-kvetinova vune. B2EC00_savo- perex-svezi vune. Používá se na větší plochy podlahových krytin, jako jsou linolea, dlaždice a jiné omyvatelné povrchy.


Dávkování: Na silně znečištěné povrchy aplikujte přímo, případně utřete hadříkem namočeným v pracovním roztoku. Takto ošetřený povrch jen setřete, nebo opláchněte vodou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.