Friday 25 September 2015

Pronájem bytu praha 4 chodov bez realitky

Obývací pokoj s kuchyní o velikosti . Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší . Oblíbený Brandlova, Praha - Chodov. Uvažujete o prodeji nemovitosti?


Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost. Pracujeme pro vás už od r. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Bezbariérový zrekonstruovaný byt v krásné lokalitě na přelomu Praha Braník a Krč, 1. Přidat do oblíbených Posunout inzerát . Brodského, Praha - Chodov.


Okna jsou orientovaná na východ (ložnice) obývací pokoj a. Vejvanovského, Praha 1 Chodov. Netradiční dispozice, neprůchozí pokoje, zařízená kuchyňská linka, velká komora na uskadnění. Upřesnění: Novodvorská zobrazeno: 191x.


Popis: Pronajmu renovovaný . Pronajměte si byt v kterékoli městské části podle svých přání. Pronájem bytu bez realitky Praha 5. U nás je nájemník král a proto majitelé bytů z města Praha oslovují nájemníky, kteří ve městě Praha hledají byt. Vyzkoušejte pronájem bytů bez RK a bez. Najít pronájem bytu Kadaň bez realitky a bez kauce?


Aktuální nabídka společného bydlení. Nové , levné k pronájmu - Sokolov. Prodám garáž na Jenerálce, Praha v osobním vlastnictví na pronajatém pozemku o výměře m2.


V bytě jsou dva neprůchozí pokoje, nová. MHD zastávka, odkud je možné se dostat za minut na metro C Kačerov. Nabízíme velmi pěkný byt. Byt je k dispozici od 1. Albert Praha , Zdislavická, minuty (pěšky). Vám zprostředkuje pronájem moderního bytu v novostavbě o celkové ploše mvč.


Na Folimance, Praha , Vinohrady. Počet nadzemních podlaží: 6. Zařízení: částečně zařízeno. V docházkové vzdálenosti OC Novodvorská Plaza a lesopark, spojení MHD na metro C Kačerov (min), B Smíchovské nádraží (min). V… Praha - Braník (Okres Hlavní město Praha). Kč měsíčně za nemovitost.


Využijte jedinečné nabídky a vyberte si u nás domy k pronájmu Praha.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.