Friday 24 July 2015

Polička ubytování v soukromí

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Marie Havlová, Dům u Cukrářky, Helena Brůžková,. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Polička - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v Poličce.


Vhodné pro rodinnou dovolenou, rybáře, menší party řemeslníků.

Parkování před apartmánem. Nabídka ubytování v soukromí v Poličce v podkroví rodinného domu. Penzion se nachází na okraji města Poličky v pardubickém kraji.


Soukromé zdravotnické zařízení hotelového typu s celoročním provozem se nachází na úpatí Českomoravské vysočiny v oblasti pískovcových útvarů . Penzion je v klidné části Poličky a je určen pro ty, kteří preferují klid a pohodu. Penzion Na Chalupě tvoří komplex s Penzionem Adéla, který je vzdáleny pár minut chůze směrem k centru města. V zimě můžete trávit svůj volný čas v krytém zimním stadionu (bruslení pro veřejnost), běžeckým lyžováním, v kryté tenisové hale nebo na sjezdovce.


V létě se můžete věnovat cykloturistice, pěší turistice, rybaření, nebo navštěvovat tenisové kurty, minigolf, bowling.

Koupaliště je přímo v Poličce , nebo nedaleko v Sebranicích. Penzion Adéla nabízí kvalitní ubytování v Poličce a nelze ho v řadě domů při hlavní silnici na Svitavy přehlédnout díky fasádě v barvě růží. Pohodlí a soukromí hostů především. K ubytování klientů je připraveno pokojů.


Dům má výbornou polohu - nachází se velice blízko historického centra a přitom nabízí pohodlnou dochozí vzdálenost od nádraží - cca minut chůze. Hledáte-li příjemné ubytování v soukromí během vašeho pobytu v Poličce , pak je Penzion Adéla pro vás tou pravou volbou. V Penzionu Adéla naleznete poh. Náš hotel si Vám proto dovoluje nabídnout komfortní a stylové ubytování v příjemném prostředí královského věnného města Poličky. Na každém z pokojů můžete také zdarma využít připojení k internetu rychlostí 100Mbit v ceně ubytování.


Zjistit ceny a obsazenost . Hodnocení:recenzí - hodnotit. V blízkosti ubytovacího zařízení je možné využít čas v krytém zimním stadionu, cyklistickou či pěší turistikou, rybařením či návštěvou tenisových kurtů, minigolfu, bowlingu a koupaliště nebo bazénu přímo u . Nabízíme celoroční ubytování v soukromí. Celoroční ubytování v soukromí v 1. TV ve společných prostorách. Děti do let-15-Kč za noc).


Web: ubytovani- policka.

Hegerova 36 Horní Předměstí, Polička. Na Bídě 1 Horní Předměstí, Polička.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.