Friday 24 July 2015

Jak nalepit folii na auto

Místo, na které budeme lepit nejprve důkladně očistíme lihem nebo vodou se saponátem ( Na litr vody asi kapek Jaru). Pokud lepíme řezanou samolepku s . V tomto videu je názorně předvedeno lepení samolepicích fólií na sklo tzv. Abychom ji mohli umístit na milimetr přesně, přidáváme do vody speciální roztok, který zajistí „klouzání“ auto folií po skle.


Dobrý den, chtěl bych nalepit 3M Di- Noc karbonovou folii na Hyundai I3 střecha, boční zrcátka a bílou část přední masky. Připravili jsem pro vás video návo ukazující jak nalepit fólii na extrémně přilnavý povrch, jako je např. Karbonová fólie 3M je dodávána v šíři 122cm v minimální délce 100cm. Nejde o žádnou tištěnou imitici jako u ostatních výrobků, ale opravdový strukturovaný povrch, tedy opravdový karbonový vzhled.


POUŽITÍ: karbonovou fólii lze aplikovat na cokoliv, nejčastější aplikace je do interiéru i exteriéru vozů pro zlepšení jejich . Fólie spolehlivě lepí a drží na hladkých , suchých a čistých plochách (kov, sklo, lak, plast atd.). Před aplikací je potřebné důkladně odstranit všechny nečistoty, případně. Po nalepení fólie na automobil NEJEZDĚTE cca týden do myčky a radši auto neumývejte po tuto dobu vůbec. U samolepky lepte na sucho, stáhněte podkladový papír, přiložte samolepku na místo.


Přes přenosovou fólií ji uhlaďte plastovou kartou. Sejměte fólii a následně uhlaďte samolepku filcovou kartou. U karbonové fólie bez přenosové . Tónovací autofólie aneb, jak si udělat vlastnoruční polep autoskla V první řadě bych chtěl úvést pár informací které je nutno vědět před tím, než se pustíte právě do. Fólie je nyní oddělena od ochraného filmu a můžeme ji pomale za pomocí druhé osoby nalepit na sklo (spíše položit na mokrý povrch skla). Ako si nalepiť fóliu na kapotu, celý návod aj s fotkami a popisom.


Lepenie fólie na kapotu alebo strechu zvládnete aj vy. Po lepení sa neodporúča aspoň prvý týždeň chodiť do auto umyvárne, potom môžte už kľudne chodiť aj na wapku umývať. Nedostatky lepenia sa niekedy ukážu až po pár dňoch, keď uvidíte či sa fólia . Samolepicí fólie nejsou na rozdíl od tapet určeny na zeď, ale k dekorativnímu polepu nejrůznějších hladkých a nesavých ploch v interiéru.


Případné bubliny půjdou snáze vytlačit a nepodaří-li se samolepící fólii napoprvé správně přiložit, můžete ji ještě posunout nebo stáhnout a opět nalepit. V tomto článku se dozvíte jak na to, co vše budete potřebovat, jak auto připravit a jak při lepení postupovat. Nejdůležitější je, aby polepované auto bylo čisté bez prachu a špíny, protože pokud se mezi nalepenou folii a karoserii vozu dostane prach, polep bude vrstvu.


Prodej samolepicích folií (Karbon, broušený hliník, chrom, metalické, semiš, matné, lesklé, okenní, maskáčové, bezpečnostní a další samolepící folie ). Ilustrační videa pro představu jak se s foliemi pracuje. Při aplikaci fólie např. Jak lepit reklamní polepy. Vám stát, že se Vám fólie bude natahovat a vznikne velké množství bublin.


Druhým zažitým omylem je, že koncový zákazník – zadavatel polepu – si diktuje, jak a čím budete lepit , jak vám bude polep dlouho trvat a kolik bude stát. Teplo zvyšuje přilnavost lepidla na fólii , fólie je pak měkčí a lépe se tvaruje, při nižších teplotách lepidlo hůře reaguje s podkladem. Lepená plocha musí být dobře očištěna, zbavena mechanických nečistot a odmaštěna (nejlépe technickým lihem). Samolepky můžete nalepit na celou řadu povrchů. Záruka je pět let (u bílé sedm), ale teď jsme tu měli auto , na kterém ta fólie byla už dvanáct let bez viditelného poškození.


Nejde je nalepit na zadní skla všech aut (příliš zakulacená), na to, jak malou mají účinnost, jsou příliš tmavá, apod. Jasně, pokud chceš začenit, . Foolii mám docela kvalitní s atestem (nee tu levnou mrchu) Můj dotaz je, jak to máte na svém voze - z jednoho .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.