Wednesday 29 July 2015

Mixér ruční

Máte vybrané filtry: ruční. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač. Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. Už název ruční šlehač ale napovídá, že se ideálně hodí pro přípravu šlehačky, různých krémů, těst či sněhu.


Nastavení mezi pěti rychlostmi vám dodá možnosti při přípravě pokrmů, nechybí ani tlačítko turbo pro maximální výkon.

Ruční šlehač Gallet MIX 332. Díky ergonomickému držadlu padne mixér do ruky. Doprava zdarma Hvězda EURONICS. V eshopu skladem na prodejně ihned.


Jeho výhodou je, že může být neustále po ruce díky. Má stupně otáček a tlačítko MAX. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Tyčové mixéry slouží k sekání, šlehání, drcení ledu a míchání potravin.

Přístroj je vybaven noži k sekání, často je k němu přiložena výměnná šlehací metla a vhodná nádoba. Příslušenství může obsahovat vhodnou nádobu a hnětací háky . Mixéry se nejčastěji dělí na tyčové, stolní, ruční šlehače a sekáčky neboli choppery. Není mixér jako mixér , dopředu zvažte, k čemu ho nejčastěji chcete používat. I v jednotlivých kategoriích jsou velké rozdíly v cenách, které závisí především na počtu funkcí a vybavení spotřebičů. Mešalniki Gorenje: nastavni ( blender ), palični ali ročni.


Total Control ruční mixér kombinuje ergonomický komfort a technologii inteligentní reakce – Smart Response Technology, aby Vám umožnil vařit se sebedůvěrou. Díky regulaci otáček, zámku rychlosti a pulzní funkci, Vám ruční mixér pomůže mít úplnou kontrolu během přípravy pokrmů. Společně se Smart Response . Mixéry a šlehače ruční ponorné Všechny modely jsou konstruovány tak, aby splňovaly vysoké požadavky na kvalitu zpracování, bezpečnost a hygienu.


Velmi exkluzivní výrobek z kvalitních materiálů. Zvýšený výkon motoru poslouží k širšímu využití přístroje. S turbo rychlostí pro přesné hnětení s maximálním účinkem.


Nerezové metly a hnětací nástavce. Bezpečnostní tlačítko pro uvolnění nástavců. Je navržen tak, aby byl odolný, funkční a dokonale šikovný díky své ergonomické a protiskluzové rukojeti.


Regulace rychlosti na horní straně rukojeti usnadňuje ovládání, zatímco funkce Turbo využívá 7W motor.

Tyčový mixér Philips s výkonem 6W je vybaven technologií mixování ProMix a funkcí Turbo, a dokáže tak na jemno namixovat i tvrdé ingredience. Díky kompaktnímu sekáčku XL a šlehacím metlám dokáže také nasekat cibuli i našlehat smetanu. Svým výkonem, dokáže zpracovat 60- 80l produktu. Whisk Your Batter to Perfection Every Time with the use of Delimano Utile Hand Mixer.


Klíčová slova: elektrický, mixér , ruční , kuchyň, vařit, vaření. Hodnocení: počet hlasů: 0. StáhnoutPrávo stahovat obrázky mají pouze registrovaní pedagogové či záchranáři. INTERAKTIVNÍ MULTIMEDIÁLNÍ UČEBNICEPRACOVNÍ LISTYMETODIKY, POSTERYDATABÁZE OBRÁZKŮ TESTOVACÍ . Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Prohlédněte si cenové nabídky na Banquet Culinaria ruční multifunkční mixér od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.