Wednesday 29 July 2015

Pronajem bytu v plzni od majitele

Vzhledem k tomuto faktu si majitel vyhrazuje právo nájemníky vybrat, rozhodují vzájemné sympatie a důvěra. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Výměna, prodej a pronájem bytů v Plzeňském kraji na Sbazar. Nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný skoro nový byt v Plzni - Košutka.


Byt je vybaven vlastní kuchyňskou linkou vč. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží krásná oplocená předzahrádka.


Dálkové ústřední topení, teplá voda – el. Pronájem bytů - majitel , Plzeň - město, inzerce. Tento inzerát je zařazen v kategoriích pronájem nemovitosti bez realitky, bezplatná inzerce nabídka, soukromá inzerce nemovitostí, byt, nemovitosti pronájem , hledám byt Plzeň , pronájem Plzeň , pronájem přímo od majitele , nabídka nemovitostí Plzeň , . Uzavíráte smlouvu na pronájem bytu a majitel vás překvapil požadavkem na pravidelný vstup do pronajatého bytu? Majitel požaduje vratnou kauci 10. Občanský zákoník ukládá nájemci pronajatého bytu povinnost majiteli bytu umožnit vstup do . Hledáte bydlení v pronájmu ? Aktuální nabídka bytů k pronájmu.


Budeš se starat o nové byty. Od inzertního portálu přes prověřování nájemníků až po pronájem bytů. Před lety jsme se rozhodli změnit situaci . Nabídka a poptávka po pronájmu bytu. Inzerce realitních makléřů, správ nemovitostí, ale také od přímých majitelů.


Poptávejte a nabízejte na jednom místě , na spěcháto. Bytová jednotka o výměře 98mje situována do 1. Slovany PLZEŇ pronájem , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Slovany PLZEŇ pronájem na Gohome. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů. POUZE PRO ČECHY - PŘEDNOSTNĚ ŽE.


Upřesnění: Strasnice, Zahradni Mesto zobrazeno: 95x. Plzeň -Skvrňany cihlový po rekonstrukci nastěhování ihned. Jedná se o pěkný třípatrový cihlový dům po rekonstrukci (fasáda, plastová okna, izolace sklepů atd.), 1metrů od tramvaje, metrů od polikliniky včetně . Byty k pronájmu na Reality.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.