Thursday 25 June 2015

Pneuservis ostrava ceník

Ceník pneuservisních úkonu v našich pneuservisech. Mariánské Hory a Hulváky. Pneuservis Ostrava - Třebovice, Daniel Špírek, prodej pneu, provádí veškeré pneuservisní práce, široký výběr levných pneu, čištění interiéru a ruční mytí vozidel.


V našem pneuservise najdete jasnou cenovou politiku a nikde schované další náklady za služby, které poskytujeme. Zakládáme si na jasném a přehledném ceníku pro každého. V MĚSÍCÍCH DUBEN, RÍJEN,LISTOPAD nejsme schopni při sezóním přezouvání AUTOMOBILŮ časově zvládnout přezout za stejný čas i MOTORKU, proto je v PŘEZUTÍ MOTORKY ZA 1. NEJMODERNĚJI VYBAVENÝ MOTO PNEUSERVIS PRO VŠECHNY . CENÍK PNEUSERVISNÍCH SLUŽEB PLATNÝ OD 1. Autopůjčovna Ostrava, Autoservis Ostrava, Pneuservis Ostrava. PneuservisCentrum - nabízíme odbornou výměnu pneumatik včetně vyvážení, huštění a ekologické likvidace opotřebených plášťů.


Platnost poukazu je rok. Dárkový poukaz je možné uplatnit jako sleva za opravu vozidla, nákup . Potřebujete vyměnit, či zkontrolovat pneumatiky u vašeho vozidla a hledáte kvalitu a spolehlivost? Pak jste na správném místě.


Naše firma již řadu let nabízí veškeré služby související se servisem a výměnou pneumatik na osobních voze. Zkontrolujte si své vozidlo ve vašem servisním centru EUROMASTER - PNEUSERVIS RUDNÁ, u specialisty na pneumatiky a servis automobilů. Svěřte nákup a montáž vašich letních a zimních pneumatik odborníkům z Euromasteru. Kde a kdy měnit pneumatiky na vašem vozidle?


Vaše servisní centrum EUROMASTER . Provádíme výměnu pneumatik na osobních i dodávkových vozech. Doporučíme Vám nejvhodnější typ pneu pro Váš vůz, pneumatiky. Nové pneumatiky Vám rovnou přezujeme a druhou sadu uskladníme do další sezóny. Těšíme se na Vaši návštěvu!


Montujeme již let kvalitní tažná zařízení výrobců SVC Nácho Westfalia, Brink nebo . Prodej protektorů a pneumatik. Pneuservis Šenov u Nového Jičína, Ostrava , Frýdek Místek, Nový Jičín, Olomouc a Hradec Králové. Plnění pneu dusíkem (pneumix), 5-, 10-.


Příplatek za senzor tlaku ( ventilek se snímačem), 2- . Vítáme Vás na našich stránkách. Nabízíme služby spojené s prodejem, výměnou a vyvažováním pneumatik pro všechny typy automobilů, . Kmenoví zákazníci mají slevu. Užitkový a Off-road vůz.


Plechové disky Lité disky. Ceník mechanických, pneuservisních, karosářských a lakýrnických prací, autoelektrika a moderní diagnostika.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.