Thursday 25 June 2015

Gramofony bazar

Inzeráty gramofon - aktuální inzeráty na Sbazar. Kompletně repasovaný motor, veškerá kabeláž ložiska, vše co je potřeba, Pracuje naprosto bezchybně, skvělý přednes, Pouze osobní předání v Praze s . Takto vypadají gramofony , zesilovače a reprosoustavy, které si zasloužily prodloužit život ještě na několik dalších dekád. Prochází nám rukama neuvěřitelné poklady, a mazlit se s tak krásnými přístroji do detailů, to je oč tu běží.


Prodám výborný stereo receiver TECHNICS SA-300K v pěkném a originálním stavu.

Receiver ze staré školy TECHNICS, tedy z konce 70. Nabídne vstup pro Gramofon (MM) s dob. Gramofony , inzerce, bazar elektroniky gramoradio moderato. Starožitný gramofon na kliku. Prodám italský retro přehrávač se dvěma reproduktory.


Vše pěkné zachovalé, reproduktory v zánovním stavu. U nosiče gramofonu je třeba vyměnit jehlu. Osobní převzetí v Brně nebo zaslání poštou.

Bezplatná inzercia, predam gramofon predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Tento model gramofónu je označovaný ako jeden z najkrajších gramofónov na svete! Plne automatický, priamy pohon, Quartz PLL motor.


Môžete nastaviť presnú rýchlosť ručne alebo stl. Prodám staré gramofony , jehly, drobnosti, cena za celek. Praha, osobně nebo dobírka, mejl nebo tel.


Rubrika: Přehrávače a gramofony. Bazar DJ techniky a příslušenství. Gramofonové vinylové desky, gramofony , gramodesky, prodej BLACK VINYL BAZAR Brno. Nabízíme široký sortiment gramofonů od výrobců jako Sony, Denon, Pioneer a další. Hledám nějaký klasický gramofon , po kterém bych se měl začít pídit v bazarech a tak.


Jde mi o to, aby to opravdu byl starší kousek, nic moc automat. Prostě starou dobrou mechaniku, kterou můžu vehnat do svých repráků. Jaké značky a modely, popřípadě jaké charakteristiky těchto staříků by mi neměly . Tak gramofon (Project Debut III) dorazil, sestavil jsem, zapojil phono amp, zapojil ve studiu do beden a začal poslouchat desky (různé žánry).


Komentovat zvuk sám o sobě mi připadá úplně sekundární v porovnání se základní věcí: to hučení a praskání desek je něco, co zamezuje (aspon pro mě) jakémukoliv normálnímu.

Všechny jsou ve skvělém stavu a připraveny přehrávat Vaši oblíbenou muziku. Vinyl Records do naší nové poslechové místnosti, v E-Pasáži na Josefské 7.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.