Tuesday 30 June 2015

Imessage iphone nastavení

Nov K používání SMS a MMS na iPhonu potřebujete tarif umožňující posílání textových zpráv. Další informace získáte od svého operátora bezdrátového připojení. K posílání a přijímání zpráv ze zařízení Apple můžete nastavit také svá ostatní zařízení Apple. Když není k dispozici Wi-Fi, budou se zprávy iMessage. Apr Zkontrolujte nastavení zařízení.


Přesvědčte se, že jste připojení k mobilní datové síti nebo k Wi-Fi síti. V závislosti na vašem operátorovi vám tato SMS může být účtována. Nov V aplikaci Zprávy si svoje zprávy dokonce můžete přizpůsobovat pomocí animovaných efektů, aplikací iMessage a dalších věcí. Feb iMessage je služba společnosti Apple určená k zabezpečenému posílání zpráv a získáte ji současně se svým Apple ID.


Pokud ji ještě nemáte nastavenou , budete při prvním otevření aplikace Zprávy požádáni o přihlášení. Přihlaste se stejným Apple I které používáte se Zprávami na iPhonu a dalších . Ak sa počas aktivácie zobrazí chybová správa, postupujte podľa týchto krokov. Sep Velmi matoucí je i samotná instalace a správa aplikací třetích stran, i kvůli tomu, že některé jsou dostupné skrze tradiční App Store, jiné se naopak nachází pouze v novém App Storu pro iMessage. Pro Apple jsou nové Zprávy velká věc.


Mnoho prostoru jim věnoval už v červnu na WWDC, kdy iOS poprvé . Svoje zprávy můžete posílat jako běžné SMS nebo jako iMessages. Messages lze zasílat na telefonní čísla nebo e-mailové adresy, jejichž příjemce má zařízení, které iMessages podporuje. Upozornění: Nejprve musíte aktivovat své Apple ID. S iMessage přichází na iOS platformu nový způsob komunikace. Službu iMessages můžete samozřejmě úplně vypnout v nastavení zpráv.


Jakub Zdrálek vás dnes provede nastavením iMessage a FaceTime. Feb iOS přinesl obrovské množství novinek kolem Zpráv či chceteli iMessage. Nicméně u Zpráv jde nastavit i řada praktických a užitečných vlastností, o kterých uživatelé často vůbec netuší.


Pokud se vám v aplikaci Zprávy objevují zkrácená jména nebo přezdívky namísto celých jmen, jedná se o pozůstatek nastavení z dob iOS 7. Dec Zdravím, posílal jsem na jedno číslo SMSky do té doby, než jsem poslal jednu iMessage , od té doby nejdou vrátit zpět SMS. Pokud nekdo klika Yes a necte neni to problem Applu ale tuposti uzivatele. A ten prepinac se SMS je na stejne strance jako prepinac imessage jako treti polozka. Pokud si uzivatel zapina imessage , zaroven vidi prepinac na . Takže pokud například vyčerpáte data od operátora a nebudete na wi-fi, pomocí výše zmíněné volby se taková textová zpráva automaticky odešle jako sms. Klepněte na Přeposílání zpráv a přesvědčte se, že máte u přeposílání aktivované druhé zařízení.


Vraťte se do nastavení zpráv. Zascrollujte k položce „ Odesílání a příjem“ a zkontrolujte, zda kontaktní údaje souhlasí. Měly by se vám zobrazit . Aktivovat nebo deaktivovat iMessages , pokračujte bodem 2a. Zadat e-mailovou adresu, pokračujte bodem 2d. Nastavení hlasitosti hovoru.


Stačí totiž, když si otevřete vlákno všech zpráv s osobou, kde chcete zjistit čas a držením . Zobrazení kontaktů při volání. Na Macu se vám nyní objeví hláška, která vás informuje o propojení nového zařízení s vaším účtem – potvrďte.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.