Tuesday 30 June 2015

Pánská móda inspirace

Někdo ke stromečku chodí v košili, motýlku a pečlivě vyžehlené vestičce, jiný v mikině, džínech a veselých ponožkách. Ať už jste jakýkoli typ, Móda. Ne že by čeští muži neměli žádný styl. Ale i ti největší profíci se inspirují jinými zeměmi a ostatními.


Právě to kolikrát dělá nejlepší těmi nejlepšími z nejlepších. Slovinská značka NV-THOLDER navrhla netypický oděvní doplněk, který prý řeší problém každého muže: neposlušnou košili. Produkt s názvem S-Holder je v podstatě pár podvazků se šesti popruhy. Vkročte do prvních jarních dnů s novým stylovým outfitem.


Jaké prvky pánského šatníků bychom neměli v aktuální jarní sezóně SSvynechat? Poradíme v dnešním článku. Držme se jednoduchých ale o to stylovějších kousků.


V jednoduchosti je síla“ je tradičním módním výrokem, který se . Vánoční svetry s typickými motivy lze nosit buď z recese nebo opravdu jen na Vánoce. Módní obchod Shinesty p. Neoddiskutovatelným trendem v pánské módě v posledních letech jsou vousy. Strniště, plnovous nebo knírek jsou zkrátka stále v kurzu. U nás je móda hlavně v rukou krásných, mladých a vtipných blogerek, ve světě jde o vyrovnanější boj, mezi nejoblíbenější pánské módní blogery.


To vše vám bude sloužit jako aktuální inspirace pro tvorbu outfitu casul i formálního. Najdete v nich třeba zajímavá. Určitě bych také neopomenul . Doporučujeme: Originální dárky pro rodiče a svatební hosty. Pánská rubrika na FashionMagazin.


Dárky pro svatební hosty. Podporujeme: logo- skutecnezdravaskola. Tím myslíme zejména dům Maison Martina Margiely pod vedením Johna Galliana, . I když v posledních letech už na českých ulicích můžete potkat stylově oblečeného muže, stále u někoho můžete zahlédnout ponožky v sandálech, outdoorové boty anebo zimní šusťákovou bundu, která se hodí maximálně tak do hor. Filmy jsou skvělý způsob, jak nabrat inspiraci. Styling a kostýmy… Seriály, které právě teď musíte sledovat!


Oslava vzniku Československa není jen o volnu z práce a polehávání u televize. Zavzpomínejte s námi na první republiku a inspirujte svůj šatník. Téměř každý vlastnil alespoň jednu šusťákovou bundu. Zpravodajský web Hospodářských novin. Ekonomika, politika, světové dění, vývoj na trzích, analýzy a názory předních autorů.


Ačkoliv styl českých žen už je na tom v porovnání s předchozími lety výrazně lépe , jejich drahé polovičky často mikinu a džíny, případně kraťasy odmítají odložit. Až 2módních výrobců pod jednou střechou – u nás svou oblíbenou značku nebo návrháře určitě najdete!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.