Thursday 21 May 2015

Tesla nc 450

Stereofonní šasi třídy Hi-Fi ve dřevěném soklu s odklopným plexisklovým víkem. The PDF files are provided under strict licence. Reproduction without prior permission or for financial gain is strictly prohibited. All original and fully refurbished with year warranty. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Příspěvek od Rowing pon 16. Dám sem pár foteček pro inspiraci ;) Byla provedena: - výměna subtalíře a ložiska za nové - nový řemínek - výměna všech kondezátorů na desce za nové - výměna nefunkčního trimru pro . Regulace otáček pomocí stroboskopu, nastavení vyvážení ramínka, antiskating, . Tato nabídka od prodejce arbabyla archivována dne 20. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 51Kč. NC 4TESLA subtalíř s ložiskem za 51Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Popis: gramošasi s manuálou obsluhou, s vypínaním na konci LP, manuálne ovládanie zdvihu ramienka, prepínanie rýchlosti elektronickým prepínačom, stroboskop s možnosťou jemného . P-J Xperience EVO 9“ Oliva. DIY OLIVA rameno M-S MA 707. Tesla NC 4BIG Jabloň indická.


Clasic Czech product from 80s! Vhodné do muzea staré techniky. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem nebo stačí zadat do vyhledávače na titulek tohoto inzerátu a . Potřebuji předzesilovač, ale nabídka je veliká a vůbec nevím který vybrat. Přenoska je zřejmě v pořádku, ale stále přemýšlím . Gramofon má starou přenosku MF101.


Fotky jsou trochu víc zašumělé. This Pin was discovered by brig. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Od kilku miesięcy mam w posiadaniu gramofon, który bardzo mi się spodobał. Do gramofonu dokupiono przeciwwagę analogis (waga g) i wkładkę AT-95.


A neviem s rady aký zosilovač je k tomu v hodný. Neviete poradiť aký zosilovač je najvhodnejší? Scot Hacker I just received a beautifully refurbished NC4from the Czech Republic - excited to spin it up!


Na vyssej rychlosti ho motorcek nedokaze roztocit. Ked zapnem nizsu rychlost tak sa rozbehne v pohode. Chyba v remienku by nemala .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.