Wednesday 20 May 2015

Kovová postel 120x200

Hledáte 120x2kovova postel ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kovová postel WILLY je šperkem každé ložnice. Pevná konstrukce je vyrobena z černého kovu a detaily ze dřeva antické třešně nebo čistě bílé.


Pro snadnou přepravu je postel dodáváná v několika baleních.

Každá postel je vyrobena složitou ruční prací. Lůžka jsou pokryty sytě černou barvou. Nátěr je odolný proti oděru. Po domluvě s prodavačem je možné vyrobit postel v barvách: zlatá . Bílé mříže postele působí velmi originálně.


Součástí postele je lamelový rošt. Podélné dřevěné lamely jsou vsazeny do rámu. Predné i zadné čielka majú dekoračný vzor.

Rošt je od zeme vzdialený približne 33–cm. Výška čela pri nohách: cm. Spacia plocha: 120x2cm. V cene postele je rošt o rozmere 1x 2cm. Matrac je potrebné dokúpiť.


K tejto štýlovej posteli sa výborne hodia nočné st. Prezrite si Manželské postele kovové na stránkach mojnabytok. Ponúkame Manželské postele kovové vo výbornej kvalite za výhodné ceny. Ponúkame dopravu vlastnými autami a rôzne zľavy na ďalšie nákupy.


Má velmi pěkně zpracované přední i zadní čelo, které působí originálně. Výběr postele je stejně důležitý jako výběr partnera. Konstrukce této postele je kovová v bílé barvě.


Popis produktu: Farba: biela Rozmer. Atraktívna posteľ CORTINA 1kov a drevo. Konštrukcia je z kovu, predné a zadné čielko majú decentný vzor. Nožičky sú z prírodného dreva.

Do kovového rámu postele sú vsadené drevené lamely, ktoré tvoria rošt - je v cene, nie je polohovateľný. Elegantní kovová postel Dagmar vyrobená z kovu je moderní a praktické řešení do vaší ložnice. Kovové postele nejsou náročná na údržbu a je připsána vysoká životnost. KOVOVÁ POSTEL VČETNĚ ROŠTŮ, 4. K posteli je možnosť dokúpiť matrac 1x 2cm.


Ideální postel pro mladé má komfortní šířku. Zajímavý potah s barevným sprejerským vzorem doplňuje polstrované čelo. Postele sú dostupné vo .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.