Thursday 21 May 2015

Fitcentrum eso

Otevřeno: dnes do 22:00 . Mají zde pravidelné akce na vstupy a soutěže. Dokonce posilovna pořádá soutěže v bench pressu ve kategoriích - amatéři, pokročilý a profíci. Zatrénujte trochu a poměřte své síly s ostatními soupeři nejen z posilovny v soutěži. Nejbližší vlakové zastávky.


Ostrava - Bělský les, Fitness centrum. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy FITCENTRUM ESO s. Nabídky volných pracovních míst FITCENTRUM ESO s. Najděte si sportovní aktivitu dle svých představ na Class Point. Fitness , MMA, Jiu-Jitsu, Thaibox dospělí, Thaibox děti.


Firma s názvem FITCENTRUM ESO s. Její identifikační číslo je. Nabízíme služby fitness centra, solárium i bar. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Check-inNapište recenzi!


Popis nebyl k tomuto místu zadán. Recenze k bodu FITCENTRUM ESO. Tento bod zatím nemá žádné recenze. Buďte první, kdo recenzi napíše! Информация об этой странице недоступна.


Počet zamestnancov: do zamestnancov. Kontaktná osoba: Tomáš Dziak. Posilovna ,MMA, Jiu-Jitsu, Muay Thai. Mějte spokojenější, zdravější a výkonnější . Prostorné fitness a welness studio nabízí: posilovna , solárium, infrasauna, aerobic, H. T program, fitball-overball, kalanetika, bodystyling, hip hop, pilates, jumping.


Václava Jiřikovského, Dubina (7m). Provoz fitness centra s možností využití power plate, . to leave a tip here. Write a short note about what you like what to order, or other helpful advice for visitors.


Jste majitelem tohoto podniku a máte zájem plně využít všech funkcí a možností propagace na našem portálu?

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.