Wednesday 20 May 2015

Porcelánové talíře thun

Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Jedná se o specifický druh tzv. Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення.


Hrnek 1- Růžový puntík. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze.

Dětský porcelánový mělký talíř Krtek z populárního večerníčku. Tradiční kvalita českého porcelánu. Každý produkt je zdravotně nezávadný a certifikovaný.


Jemná dekorace je tvořena drobnými růžičkami a ozdobným růžovým proužkem na okraji. Sada talířů dekorovaná okrajovým červeným proužkem. Současný karlovarský servis objednejte nyní za skvělou cenu na Porcelánovém světě.


Porcelánová talířová souprava Thun Marie Louise v dekoru tvořeném platinou. Porcelánový mělký talíř FUTURE THUN tvoří základ pro vybavení do všech typů gastro provozoven, kde je kladen nárok na zátěž v podobě častého používání v mikrovlnných troubách, mytí v myčkch na nádobí a podobně.

Servírujte tak, aby chutnalo i vašim očím. Jídelní talíř je určený . Sada jídelních porcelánových talířů Loos v moderním designu, které tvarem vládne ovál. Pro výrobu této soupravy byl použit porcelán se silnější stěnou, což spolu s vysokým leskem umocňuje pozitivní vněm z výrobku. Zkrátka máte pocit, že tohle není obyčejný výrobek, ale je za ním kus dobré práce. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Poštovné 1kč (posílám jako křehké, dobře zabalené, mám s tím nejlepší zkušenosti) Podšálek už zůstal jen jeden k jednomu . Firma Verner a syn se zabývají prodejem kvalitního českého porcelánu a skla. V jejich sortimentu naleznete bílý, nedekorovaný, užitkový, hotelový, ozdobný, dekorovaný, dětský a další porcelán. Dále broušené, nápojové, hladké, smaltované a jiné sklo. Nádobí Natalie je vyrobeno z bílého porcelánu a je vysoce odolné proti poškrábání. Je vhodné do mikrovlnné trouby i myčky na nádobí.


U zákazníků je oblíbené díky příznivé ceně. Lze jej použít do mikrovlnné trouby. Vhodné do domácnosti, školních i závodních jídelen.


Talíře motiv Míšeňská růže Bernadotte THUN.

Thun, Československo, kusů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.