Wednesday 20 May 2015

Chladící pultová vitrína bazar

Kč , Brno Vitrína do obchodu, uzenin, lahůdek. NEREZOVÁ CHLADÍCÍ VITRÍNA OBLOŽENÁ . Inzeráty chladící vitrína - aktuální inzeráty na Sbazar. Polárka, vše plně funkční, délka 5m, velice prostorná.


Nastavení teploty, spodní úložné boxy, vyrobené v Itálii. Hledáte chladici pultova vitrina ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Chladící agregát samostatný. Přístěnná chladicí vitrina zn.


Cukrářská chladící vitrína Cube II. Na našich stránkách vám nabízíme rozmanité množství typů vitrín , od pultových , přístěnných, cukrářských, až po mrazící skříně, stoly nebo možnost např. Mrazák s možností napojení chladící nástavby, vhodné do obchodu, cukrárny, ovoce - zeleniny, atd. Spodní i horní část má samostatné chlazení a tak mohou fungovat společně nebo i odděleně.


Použité, dobrý stav, prodej z důvodu změny . CHladící stůl pizza stůl šuplíkový stůl.

Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky, zmrzlina. Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely. Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v. Pultová vitrína RTW 10 1L. Sleva , Celonerezeové provedení, GN přístupné zhora pod víkem i dveřmi. Prodám chladící pultovou vitrínu a vysací chladící vitrínu.


Moderní chladící pultová vitrína ve výborném stavu a vysicí chladící vitrína. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: ledničky a . UNIS Stolní chladící vitrína BIGHORN Self-Service. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Nabídněte svým hostům výběr oblíbených nápojů a příjemné místo k jejich konzumaci i vy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.